INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Louis Van Gaal transformă Manchester United în colonie olandeză » Patru batavi şi un superstar chilian doriţi pe Old Trafford! Unul e idol pe Anfield

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 29 iunie 2014 11:34

Louis Van Gaal a început treaba la Manchester United. După ce i-a luat pe Ander Herrera şi Luke Shaw, noul tehnician al "Diavolilor" mai pregăteşte alte cîteva mutări tari. 

Antrenorul olandez şi l-ar dori foarte multe pe Dirk Kuyt. Deşi are 33 de ani, Van Gaal îl consideră un jucător extrem de util, care munceşte foarte mult, iar experienţa sa ar putea fi decisivă în construirea unui lot competitiv.

De Vrij, Janmaat, Vidal sau De Jong pentru posturile deficitare

De asemenea, Van Gaal este foarte interesat de aducerea lui Stefan de Vrij. Fundaşul de 22 de ani e dorit şi de Lazio, însă şansele de a ajunge în Italia au devenit aproape nule după interesul lui Manchester.

Problemele din defensivă ale englezilor ar putea fi rezolvate cu aducerea lui De Vrij şi nici nu ar costa foarte mult. Feyenoord s-ar putea alege cu aproximativ 8 milioane de lire.

Pe lîngă De Vrij, Van Gaal l-ar dori şi pe Daryl Janmaat de la Feyenoord. Fundaşul dreapta ar veni pentru a acoperi postul de fundaş dreapta, unde Manchester îl are doar pe Rafael, iar evoluţiile acestuia nu au fost deloc bune în ultimul an, anunţă Daily Mail.

Antrenorul olandez îl mai doreşte şi pe Nigel De Jong. Jucătorul de la AC Milan ar face cuplu la mijloc cu Ander Herrera sau Fellaini, iar Carrick şi Cleverley ar trece pe banca de rezerve.

Totuşi, De Jong ar fi varianta de rezervă în cazul în care United nu reuşeşte să-l aducă pe Arturo Vidal, căruia "Diavolii" i-au pregătit un salariu de 230.000 de lire pe săptămînă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează