INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA - MEXIC 3-2 DUPĂ PRELUNGIRI

video Lovit în cap! Incidente grave la meciul SUA - Mexic, când meciul era suspendat pentru homofobie

Articol de - Publicat marti, 08 iunie 2021 15:58 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 16:40

Fanii americani au lansat spre teren o avalanșă de peturi pline de apă, după meciul SUA - Mexic, finala  Ligii Națiunilor CONCACAF, scor 3-2 după prelungiri. Giovanni Reyna, chiar jucătorul gazdelor, a fost lovit în față

Mai mult de un an, s-a jucat cu stadioanele goale, închise de pandemie. Odată cu întoarcerea fanilor, arenele au prins viață, dar au reapărut și incidentele. Precum acesta, de la Denver.

Luni seară, în timpul finalei Ligii Națiunilor CONCACAF, între SUA și Mexic (3-2 după prelungiri), jocul a fost suspendat trei minute din cauza scandărilor homofobe împotriva oaspeților, ceea ce se întâmplase și în semifinala Mexic - Costa Rica (0-0, 5-4 la penalty-uri).

„Am văzut o lipsă totală de respect față de jucători"

Nu a fost doar atât. Spectatorii furioși au lansat din tribună o avalanșă de peturi și pahare pline cu apă, după golul victoriei, marcat de Pulisici (114). Un obiect l-a lovit în față pe americanul Giovanni Reyna, mijlocașul Borussiei Dortmund care fusese deja înlocuit (83) și era la marginea terenului. Incidentele s-au repetat și spre sfârșitul prelungirilor.

„Am văzut o lipsă totală de respect față de jucători", a protestat Gregg Berhalter, selecționerul SUA. „Giovanni e bine, dar se putea termina mult mai rău".

Giovanni Reyna

Citește și:

Sumă astronomică pentru Haaland! „Oferta pe care Dortmund nu o poate refuza”

Gicu Grozav a refuzat-o pe FC U Craiova și a ajuns la clubul condus de prietenul lui Viktor Orban

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
titiduru22
titiduru22  •  08 Iunie 2021, 19:54
Postat de reteleanu pe 08 Iunie 2021, 16:27

da' ce, mexicanii sunt de alta orientare? toata echipa? :)) nu prea stiu ce sa cred, cine a fost in tribune. ori au fost rasisti americani, ori (mai degraba) hispanici nemultumiti de rezultat.

Mexicani 100% , aici albii nu se dedau la asa ceva si nu sunt foarte fanatici cand vine vorba de "soccer" .

dan_mi
dan_mi  •  08 Iunie 2021, 19:26

Inca o specificare: incidentul a fost dupa golul americanilor, nu in timpul intreruerii amintite de "ziarist". Iar intreruperea a fost datorata scandarilor ambelor galerii. Mexicanii au inceput prin a-l acompania pe Timoth Weah (fiul lui George Weah) la fiecare atingere de balon cu sunete care imita maimutele. Galeria americana a ripostat cu scandari cu trimitere la orientarea sexuala a mexicanilor. Deci in afara de faptul ca un jucator american a fost lovit in cap de un pahar cu lichid, restul articolului ... este BS!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan_mi
dan_mi  •  08 Iunie 2021, 18:28

Inca un articol scris de cineva care nu a vazut meciul ! In rimul rand paharele de apa/bere nu au fost aruncate de suporterii americani ci de cei mexicani (de ce ar fi aruncat americaniii in proprii jucatori care celebrau golul prin care luau conducerea?). Pulisici s-a dus sa sarbatoreasca in fata unui grup de mexicani care au mai aruncat in el de cate ori a batut un corner de pe partea respectiva si le-a facut semn "to shut up" dupa care a inceput "ploaia". Nu trebuia sa fii pe stadion sa vezi cine arunca (eu am fost) - s-a vazut si la televizor, deci marele ziarist nici macar nu a vazut meciul la televizor! Asta este presa in zilele astea: scrie dupa auzite si imprastie zvonuri (nu e de mirare ca unii cred ca vaccinele impotriva COVI iti innoculeaza cipuri si alte bazaconii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează