CAMPIONATE  ·  BARCELONA

Lovitură de stat la Barcelona! » Josep Maria Bartomeu, demiteri în serie: „Să vedem pe ce «delfin» va miza”

Bartomeu caută țapi ispășitori pentru „Barçagate
Bartomeu caută țapi ispășitori pentru „Barçagate" în care Messi și colegii au fost defăimați

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 14:29

Josep Maria Bartomeu (57 de ani) face curățenie. Președintele Barcelonei îl demite pe vicepreședintele incomod pe care urma să-l susțină candidat la alegerile din 2021.

Profitând de pandemie și întreruperea fotbalului, Barcelona se ocupă și de problemele interne ale clubului. După ce a „rezolvat" cu tăierea salariilor, Josep Maria Bartomeu s-a apucat de curățenia de primăvară în boardul de conducere. 

Președintele blaugrana, al cărui mandat va expira în iunie 2021, cere demisia managerilor incomozi, încercând să-și păstreze în jur doar persoanele loiale: vicepreședinții Emili Rousaud și Enrique Tombas plus alți membri executivi ar putea fi concediați.

Miza pe Jordi Roche

Presa catalană a dezvăluit că șeful de pe Camp Nou „vrea oameni care se gândesc la prezent, nu la viitor", și remarcă faptul că Bartomeu „își dă afară omul care urma să fie candidatul susținut chiar de el la președinția Barçei anul viitor. 

Ideea e că în criza provocată de COVID-19 vor exista mari greutăți financiare, bugetul va fi dat peste cap și el nu ar risca păstrând în funcții de decizie oameni incomozi. Rămâne de văzut pe ce «delfin» va miza Josep la viitorul scrutin, Jordi Roche, pe care l-ar promova în Consiliul Director, fiind favorit să se implice într-o luptă cu Victor Font".

„Bartomeu m-a anunțat că directorul Masferrer este suspendat și i-a și tăiat salariul. Va remodela conducerea clubului, renunțând la unii membri, inclusiv la mine. Nu sunt dispus să demisionez" - Emili Rousaud, vicepreședinte Barça

VIDEO Barcelona și PSG pregătesc schimbul verii în fotbalul mondial

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (1)
5abie.spintecatoru  •  08 Aprilie 2020, 15:41

Lovitura de stat la Barcelona :)))))

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1