INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Lovitură în Serie A! Juventus oferă 30 de milioane de euro pentru un mijlocaş francez!

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 06 decembrie 2016 19:48

Deţinătoarea titlului în Serie A, Juventus Torino, este pregătită să plătească 30 de milioane de euro pentru mijlocaşul francez al celor de la Sevilla, Steven N'Zonzi, conform Gazzetta dello Sport.

Bianconerii caută cu disperare un mijlocaş central, după ce transferul lui Axel Witsel nu se va realiza în această iarnă, în timp ce Blaise Matuidi, o altă ţintă, se pare că va rămâne la Paris Saint-Germain.

Gazzetta dello Sport a anunţat astăzi că N'Zonzi este aproape de a semnat cu "bătrâna doamnă". Fotbalistul francez a câştigat duelul cu Tolisso ( cel pentru care Lyon vrea 40 de milioane de euro), Matic ( declarat netransferabil de Conte) şi Luiz Gustavo ( Wolfsburg dorind 25 de milioane în schimbul său).

Juventus va plăti 30 de milioane de euro pentru N'Zonzi, clauza de reziliere a fotbalistului, în două tranşe de câte 15 milioane.

Totuşi, cei 27 de ani pe care îi are jucătorul Sevillei şi faptul că acesta nu poate evolua în Champions League, datorită faptului că a jucat deja pentru echipa spaniolă, ar putea împiedica transferul .

N'Zonzi a fost integralist în toate partidele din Uefa Champions League din actualul sezon şi a înscris un gol. În timp ce în Primera Division a lipsit doar de două ori din primul 11 gândit de Jorge Sampaoli.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  07 Decembrie 2016, 00:58

E bun jucator.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează