INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - LEGANÉS 3-1

Lovitură pentru Barcelona! Un jucător esențial s-a accidentat: are entorsă la gleznă

Dembele cu mingea la picior // Foto: Guliver/GettyImages
Dembele cu mingea la picior // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 09:35

Ousmane Dembélé, în mare formă, a suferit o entorsă la glezna stângă la al 50-lea meci în blaugrana. Acesta s-a accidentat în meciul câștigat de Barcelona, 3-1 cu Leganés.

Dembélé nu mai e copilul problemă al Barcelonei. E copilul teribil. Și nimeni nu mai regretă acum în Catalunya cele 115 milioane de euro plătite Borussiei în vara lui 2017. Duminică, a fost din nou formidabil. Fentele sale în viteză maximă i-au amețit pe adversari și, când Messi era încă pe bancă, odihnit de Valverde, francezul a fost cel care a deschis scorul pe Camp Nou.

Dar Ousmane ar fi vrut un alt final pentru cel de-al 50-lea său meci în blaugrana. În minutul 67, la o fază banală, s-a accidentat. I-a alunecat piciorul drept, prinzându-și glezna stângă sub corp. Primul diagnostic, entorsă.

„E un superjucător. Marchează goluri, șutează la fel de bine cu ambele picioare... Sperăm ca leziunea să nu fie gravă”, spune Busquets, vicecăpitanul catalan. Valverde a avut aceeași reacție. Toți se tem să nu-l piardă prea mult pe Dembélé. Pentru Barça, a devenit indispensabil.

17 goluri și 13 assisturi are Ousmane Dembélé în 50 de meciuri jucate pentru Barcelona în toate competițiile

7 victorii la rând are Barcelona în LaLiga; are cinci puncte în fața lui Atletico și zece peste Real Madrid

Fault în atac la Suárez?

În minutul 71, la 1-1, Barcelona a înscris din nou, însă golul putea fi anulat. Cuéllar, portarul lui Leganés, a respins șutul lui Messi, apoi a vrut să sară pe minge, dar Luis Suárez i-a luat-o din brațe, șutând pentru 2-1. Oaspeții au protestat, fără a-l impresiona pe arbitrul Ricardo de Burgos. Reușita a fost validată. A fost cel de-al 167-lea gol al uruguayanului, care a devenit al 5-lea golgeter all-time al clubului azulgrana.

 Citește și:

Arsenal - Chelsea 2-0 // Managerul Sarri şi-a desființat echipa după eşecul din derby: "Mentalitate dezastruoasă, jucători fără motivație" 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează