INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES CRISTIANO RONALDO

Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Portughezii au aflat cât ar putea dura procesul în care e acuzat de viol

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 11:50

Cristiano Ronaldo și-a angajat o echipă redutabilă de avocați, condusă de Peter Christiansen, în procesul de viol.

Echipa de avocați a anunțat că se ocupă exclusiv de cazul de viol redeschis de fostul model american Kathryn Mayorga. Cu toate aceastea, atacantul lui Juventus trebuie să se aștepte la o bătălie lungă.

Correio da Manhã a aflat că ar putea dura și doi ani: "Dosarul e încă în faza de investigație a poliției și nu sunt semne că se va încheia prea curând. Apoi procesul ar putea trece la Ministerul Public, care, după ce aprofundează toate dovezile, va decide dacă va formula sau nu acuzarea împotriva lui Cristiano. Sigur toate aceste proceduri vor necesita timp lung".

  • La începutul lunii octombrie, revista germană Der Spiegel a dezvăluit că în 2009, Cristiano Ronaldo a violat-o anal pe fotomodelul Kathryn Mayorga. Cei doi ar fi ajuns la un acord, iar Kathryn Mayorga, care-l cunoscuse într-un club, a primit 375.000 de euro pentru a păstra tăcera. După dezvăluirile nemților, Poliția a redeschis însă cazul de viol în Las Vegas (Detalii AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  18 Octombrie 2018, 10:15

Daca a zis Ana lui Reghe ca asa-s femeile si ca nu crede in violul petrecut acum nus cati ani, asa e. Ea stie regulili astea mai bine ca oricine...

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Octombrie 2018, 13:57

Bago la puscarie pe *** ronaldo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează