INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Lovitură pentru Eto'o! Decizie drastică luată în Italia: atacantul a pierdut 3 milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2018 10:37

Camerunezul Samuel Eto'o, fostul atacant al Barcelonei și al lui Inter, a fost executat silit pentru un împrumut luat în 2011 și nerambursat. Casa de lux din Milano, compusă din 3 apartamente, are 3 etaje, 300 de metri pătrați, 3 terase și o seră.

Samuel Eto’o a plecat de 7 ani din Italia, dar a uitat să-și achite datoriile. A câștigat 10,5 milioane de euro în sezonul în care a reușit tripla titlu, Cupă, Liga Campionilor cu Inter și și-a permis să facă în 2011 un împrumut ipotecar de la Banca Popolare di Logi (Bpm) de 4,5 milioane. Pe care l-a girat cu vila de lux din Milano cumpărată cu un an mai devreme. Nu a plătit ratele și restanțele s-au tot adunat, iar banca i-a confiscat proprietatea în 2016!

Vândută cu 3,27 milioane

Transferat în Rusia, la Anji Mahacikala, unde a avut și un salariu mult mai mare, atacantul camerunez a uitat de cele 3 apartamente din Via Turati, care compuneau vila pe trei etaje, cu 300 de metri pătrați, 3 terase, băi imense, lifturi private și o seră.

"În general, nu s-a preocupat de investițiie sale imobiliare. Au fost scoase la licitație și vândute celui mai bun ofertant, obținându-se 3,27 milioane de euro", dezvăluie Corriere dell Sera.  Suma obținută este, totuși, prea mică pentru acoperirea tuturor debitelor lăsate de actualul jucător al Konyei. La masa credală s-a încris și fiscul italian, care are de recuperat de la camerunez peste 3 milioane de euro! 

53 de goluriîn 102 meciuri a marcat Samuel Eto'o în trei sezoane la Inter

15 trofee a cucerit Eto'o cu Barca, Inter și Mallorca, dintre care 3 Ligi. E campion olimpic și dublu câștigător al Cupei Africii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează