INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GHEATA DE AUR

Lovitură pentru Kylian Mbappe și drum liber pentru Messi către „Gheata de Aur” » Ce se întâmplă cu Neymar

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 16:46

Kylian Mbappe (20 de ani) a aflat verdictul după eliminarea din finala Cupei Franței, cu Rennes, pierdută la penalty-uri (scor 2-2, după 90 de minute). Va fi suspendat trei etape.

Fotbalistul francez în vârstă de 20 de ani și-a faultat dur unul dintre adversari și arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu, în minutul 118.

La șase zile de la incident, reprezentanții Federației Franceze de Fotbal s-au pronunțat în acest caz și l-au pedepsit pe jucătorul lui PSG cu trei etape de suspendare.

Astfel, Mbappe va rata meciurile din campionat cu Nice, Angers și Dijon, dar va fi afectat și drumul său către câștigarea trofeului „ Gheata de Aur”. În acest moment ocupă locul secund în clasament, cu 60 de puncte (30 de goluri), iar lider este Lionel Messi cu 66 de puncte (33 goluri).

Neymar, în atenția Comisiei

Totodată, a fost adus în atenție și incidentul în care a fost implicat Neymar. Brazilianul a lovit în față un fan care i-ar fi cerut să învețe fotbal.

„Reunită joi, 2 mai, Comisia Federală de Disciplină, l-a sancţionat pe Kylian Mbappe cu trei meciuri suspendare şi a deschis o procedură împotriva lui Neymar, ca urmare a finalei Cupei Franţei, dintre Rennes şi PSG”, se arată pe site-ul Federației Franceze de Fotbal.

Vezi și:

Cristiano Ronaldo și-a dezvăluit secretele la 34 de ani: „E primul lucru pe care-l fac la un club nou” + Ce planuri are după retragere: „Nu exclud această variantă”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
ovidiut2014
ovidiut2014  •  04 Mai 2019, 15:53

Messi are 34 de goluri, iar Kylian a stat deja un meci... Halal articol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează