INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATLETICO, AZI, 23:00, DIGI 1, DOLCE 1, GSP.RO

Lovitură pentru Luis Enrique! Un titular al Barcelonei s-a accidentat şi va rata derby-ul de diseară cu Atletico!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 15:18

Samuel Umtiti, fundaşul Barcelonei adus în această vară, a suferit o accidentare la antrenament şi va rata partida cu Atletico Madrid din această seară.

Site-ul oficial al clubului catalan anunţă că francezul s-a accidentat la genunchiul stâng în timpul antrenamentul de marţi dimineaţă şi nu va fi apt pentru derby-ul cu Atletico. Acesta ar putea absenta de pe teren două săptămâni, totul depinzând de cum decurge recuperarea.

Cel mai probabil, locul lui Umtiti va fi luat de Javier Mascherano, care va face pereche cu Gerard Pique în centrul defensivei.

Numit "un Beckenbauer de culoare" de către Eric Abidal, Samuel Umtiti a fost adus în această vară de la Olympique Lyon pentru 25 de milioane de euro. Acesta a evoluat în 5 partide, toate câştigate de Barcelona, 3 în campionat şi câte unul în Champions League, respectiv Supercupa Spaniei.

Jucătorul de 22 de ani a debutat şi la naţionala mare a Franţei în această vară, fiind integralist în ultimele 3 partide de la EURO 2016, cu Islanda, Germania şi Portugalia.

Echipa probabilă a Barcelonei vs. Atletico: Ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.

Barcelona - Atletico Madrid, partidă din runda a cincea din La Liga, se va disputa diseară, de la ora 23:00, pe Digisport 1 și Dolcesport.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close