INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lovitură pentru Pep Guardiola! Sezon terminat în Premier League pentru starul formației

Pep Guardiola, îngrijorat de accidentarea lui Sergio Aguero // FOTO: Guliver/GettyImages +16   FOTO
Pep Guardiola, îngrijorat de accidentarea lui Sergio Aguero // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2020 09:46 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 16:51

Sergio Aguaro, atacantul argentinian al lui Manchester City, s-a lovit la genunchi în timpul meciului cu Burnley, 5-0 și antrenorul Pep Guardiola se teme că nu-l va mai putea folosi în acest sezon.

UPDATE 

Sergio Aguero are ruptură de menisc și nu va mai evolua în acest sezon de Premier League. Starul argentinian ar putea fi refăcut la timp pentru returul optimii de finală din Liga Campionilor cu Real Madrid, programat pe 7 august. 

Aguero, accidentat în meciul cu Burnley

Un meci câștigat la pas de Manchester City, 5-0, s-a transformat într-un coșmar pentru Sergio Kun Aguero. Atacantul în vârstă de 32 de ani s-a lovit la genunchi în urma unui duel cu Ben Mee (Burnley), sancționat ulterior cu penalty, iar pe figura lui s-a putut citi imediat durerea.

A reușit totuși să părăsească singur terenul, iar după o scurtă discuție cu Pep Guardiola, locul său în teren a fost luat de Gabriel Jesus. Era minutul 45. 

Nu arată deloc bine. Are ceva în genunchi, vom vedea. Oricum, se plângea de-o lună de dureri la genunchi", le-a dezvăluit managerul lui City, jurnaliștilor, la final. Argentinianul va lipsi sigur, joi, împotriva lui Chelsea, și e posibil ca pentru el, sezonul 2019-2020 să fi luat sfârșit. „Nu sunt doctor, dar, repet, nu arată deloc bine", a comentat Pep când a fost întrebat dacă sunt șanse pentru o recuperare rapidă.

23 de goluria marcat Aguero în acest sezon, dintre care 16 în Premier League. Are două mai mult decât Raheem Sterling, colegul de la Manchester City

FOTO. Imagini spectaculoase de la Manchester City - Burlney 

+12 FOTO

Citește mai multe știri din Premier League:

Incident rasist înainte de Manchester City - Burnley: „Viețile albilor contează, Burnley!”

Să vină Neymar! Griezmann, aproape de bătaie cu Messi » Barcelona vrea să-l trimită la PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  23 Iunie 2020, 13:48

Nasol. Un Augero mai tanar ar fi prins excelent Barcelonei de acum

Vezi toate comentariile (1)
Comentează