INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Lovitură pentru PSG! Ar putea veni Massimiliano Allegri

Lovitură pentru PSG! Ar putea veni Massimiliano Allegri
Lovitură pentru PSG! Ar putea veni Massimiliano Allegri

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 19:15

Antrenorul italian Massimiliano Allegri, 52 de ani, va reveni după un an de pauză și are exact profilul căutat de PSG, care l-ar putea sacrifica pe Thomas Tuchel.

După un an sabatic, Max Allegri vrea să antreneze. "Am stat departe de fotbal, m-am odihnit, am profitat pentru a fi alături de cei dragi, dar sper să găsesc un club în vară. Altfel, mă voi obișnui prea mult cu vacanța și nu voi mai munci deloc", afirma el în februarie pentru L'Equipe.

Astăzi, într-un interviu pentru Marca, tehnicianul italian afirmă: "Nu contează prea mult locul unde voi ajunge. Caut un club care să aibă același proiect ca al meu și ambiția de a concura pentru a învinge".

Potrivit L'Equipe, noua echipă a lui Allegri ar putea fi Paris Saint-Germain. Thomas Tuchel mai are un an de contract, dar antrenorul toscan are exact profilul căutat de directorul sportiv Leonardo. Și nu ar fi exclus ca PSG să-l sacrifice pe Tuchel pentru a-l aduce pe Allegri în "Parc des Princes".

6titluri de campion al Italiei a cucerit Massimiliano Allegri: unul cu Milan (2011), cinci la rând cu Juventus (2015-2019)

Aliat surprinzător pentru Real Madrid! Un mare rival sare în apărarea lor în scandalul VAR: „Primesc mai multe penalty-uri pentru că atacă mai mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează