INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Luca Mazzoni, fotbalistul dorit de Rednic la Dinamo, suspendat pentru consum de cocaină! Sfârșit de carieră pentru el

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 10:28

Portarul Luca Mazzoni (35 de ani) de la Livorno a fost suspendat patru ani după ce a fost depistat pozitiv cu un metabolit de cocaină la un control antidoping.

Goalkeeperul dorit de Mircea Rednic la Dinamo în iarna trecută a fost suspus unui control antidoping la finalul meciului din Serie B dintre Lecce și Livorno, scor 3-2, din 16 februarie. Fotbalistul a fost schimbat atunci la pauză.

Luca Mazzoni a fost suspendat provizoriu în luna martie, iar acum tribunalul național antidoping din Italia i-a stabilit pedeapsa finală: 4 ani de suspendare plus cheltuieli de judecată.

Mircea Rednic l-a vrut la Dinamo pe Mazzoni în iarna trecută, când echipa se afla în criză de portari. Nu s-a înțeles cu italianul și a fost nevoit să-l readucă în cantonament pe Vlad Muțiu pe care-l anunțase că nu se va mai baza pe serviciile sale.

Contractul lui Mazzoni cu Livorno era valabil până la 30 iunie 2019. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru Pavia, Arezzo, Padova și Ternana.

20 de meciuri a jucat Mazzoni pentru Livorno în sezonul trecut de Serie B

Citește și:

EXCLUSIV Tot Gigi Becali dă cel mai mult! Cât a plătit din suma totală investită de CFR, FCSB și Craiova în transferuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
popescu222
popescu222  •  24 Iulie 2019, 11:06

Completare: nu apreciez stilul de mistocareala si ciondaneala al lui Rednic, si nici nu-l vad ca pe un antrenor de talia lui Boloni sau Lucescu. Dar campania anti-Rednic a gazetei, care para sa ii puna in spinare tot haosul actual de la Dinamo, e gresita in opinia mea.

popescu222
popescu222  •  24 Iulie 2019, 11:04

Clar, Rednic e implicat. L-a distrus pe asta cum a distrus si Dinamo aducand jucatori gratis si bani de-acasa. Cred ca Luana a furnizat cocaina. Pe un ton mai serios: tribunalul antidoping dintr-o anumita tara nu stabileste pedeapsa finala, asa cum crede jurnalistul. Mai exista doua doua cai de atac: la deprtamentul antidoping de la TAS, si apoi, in anumite circumstante, la tribunalul federal elvetian.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close