INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Drăgușin 2.0 » A refuzat un colos european pentru a semna cu Tottenham!

Lucas Bergvall // foto: Imago Images
Lucas Bergvall // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 23:59 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 00:10

Mijlocașul central suedez Lucas Bergvall, care împlinește 18 ani pe 2 februarie, era cu un picior în curtea celor de la FC Barcelona, dar Tottenham a intrat pe fir și l-a convins să întoarcă spatele formației blaugrana. Vineri, Bergvall va merge la Londra și va semna cu echipa la care este legitimat și Radu Drăgușin.

Răsturnare de situație în ultimele ore din mercato. Tottenham a reușit să-l convingă pe Lucas Bergvall să semneze, deși transferul acestuia la Barcelona părea a fi o certitudine la un moment dat.

Execuție FABULOASĂ sub privirile lui Messi și Ronaldo! A înscris de la 60 de metri! Cristiano, în delir + Umilință pentru argentinian
AL NASSR - INTER MIAMI 6-0
Execuție FABULOASĂ sub privirile lui Messi și Ronaldo! A înscris de la 60 de metri! Cristiano, în delir + Umilință pentru argentinian

Lucas Bergvall era la un pas de FC Barcelona, dar semnează cu Tottenham

Djurgardens, formația care-l deține pe Bergvall, va primi aproximativ 10 milioane de euro în schimbul promițătorului mijlocaș. Acesta va zbura vineri la Londra, va efectua vizita medicală și, dacă va primi unda verde din partea medicilor, va semna un contract valabil 5 ani, până la finalul sezonului 2028/2029.

Bergvall nu se va alătura de îndată lotului pregătit de Ange Postecoglou. El va continua la Djurgardens până la finalul sezonului, urmând să li se alăture lui Drăgușin & co. din vară, conform publicației The Athletic.

Luni, tânărul fotbalist suedez a vizitat baza celor de la Tottenham, fiind întâmpinat de președintele Daniel Levy și antrenorul Ange Postecoglou. Marți, a procedat la fel în Catalonia, la Barcelona, însă ce văzuse la Tottenham îl convinsese deja că transferul la Spurs este pasul corect în cariera lui.

Practic, el a procedat precum Radu Drăgușin, refuzând oferta unui club uriaș european pentru a da curs propunerii lui Tottenham! Bayern în cazul lui Drăgușin, Barcelona „victima” lui Bergvall.

La Djurgardens, care l-a cumpărat în urmă cu un an pentru 900.000 de euro, Bergvall a jucat 29 de meciuri, în care a înscris de 3 ori.

Promo Premier GSP. Începând cu 4 februarie, pe GSP.ro

Tot din Premier League:

Râcă în Premier League, cu Maddison în prim-plan: „Am mai multe goluri și mai puține retrogradări decât tine!”
PREMIER LEAGUE
Râcă în Premier League, cu Maddison în prim-plan: „Am mai multe goluri și mai puține retrogradări decât tine!”
Jose Mourinho plănuiește o mutare de senzație: „Simte că are treburi neterminate acolo”
DORINȚĂ
Jose Mourinho plănuiește o mutare de senzație: „Simte că are treburi neterminate acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
doar..titi
doar..titi  •  02 Februarie 2024, 17:47

da bah it dai seama ....a refuzat bayern de frica ca sta pe bara...si a ajuns la englezi unde lustruieste banca!!!! dastept copil ....si impresar!!!!

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  02 Februarie 2024, 12:43

Tottenham e mult mai bazat decit Barcelonul.

observator_federal
observator_federal  •  02 Februarie 2024, 09:37

Știați că?... Radu Drăgușin a fost desemnat în ancheta FRF drept TRICOLORUL ANULUI 2023, la egalitate (??) cu Florinel Coman! Și totuși, măi FRF, Drăgușin singur valorează conform Transfermarkt mai mult decât Olaru+Coman+Tavi+ Târnovanu+Șut la un loc! Adică 20 > (6,5+5+3,4+2,5+2) S-au primit asigurări că Transfermarkt.RO va ameliora cât de cât situația, în cel mai scurt timp...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează