INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - DINAMO KIEV

UPDATE Mircea Lucescu a făcut deplasarea la Barcelona cu doar 13 seniori în lot! Tudor Băluță ratează confruntarea de pe Camp Nou din cauza Covid-19

Mircea Lucescu // FOTO: https://www.facebook.com/fcdynamoua/
Mircea Lucescu // FOTO: https://www.facebook.com/fcdynamoua/

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 08:54 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 16:58

După Șahtior, coronavirusul a lovit și Dinamo Kiev. Înaintea meciului cu Barcelona, Mircea Lucescu a rămas fără 9 jucători, fără secundul care și traduce la conferințe și fără doctor! Iar antrenorul are 75 de ani.

  • Barcelona - Dinamo Kiev, în grupa G din Champions League, se joacă miercuri de la 22:00. Partida e liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus

UPDATE 16:45

Mircea Lucescu a făcut deplasarea la Barcelona cu un lot format din 19 jucători. Din cauza infectărilor cu Covid-19, Lucescu are numai 13 jucători de la echipa de seniori în lot, acesta fiind minimul impus de UEFA pentru a nu pierde partida la masa verde. Mai mult decât atât, toți cei trei portari care au făcut deplasarea sunt de la echipa de juniori alui Dinamo Kiev: Valentyn Morgun (19 ani), Ruslan Neshcheret (18 ani) și Denys Ignatenko (17 ani).

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Mircea Lucescu, în pericol la Dinamo Kiev: 9 jucători au coronavirus, inclusiv Băluță!

Îngrijorarea crește la Dinamo Kiev. E focar de coronavirus. Nu doar pentru meciul cu Barcelona de pe „Camp Nou" de miercuri, când va avea o echipă cu multe rezerve, ci mai ales pentru Mircea Lucescu, 75 de ani, aflat în grupul persoanelor vulnerabile.

După cei doi portari, Bușcian și Boiko, și fundașul Mikolenko, care s-au îmbolnăvit unul după altul, forțându-l pe Luce să-l folosească la 2-1 cu Dnipro-1 pe puștiul Neșceret, 18 ani, alți șase jucători s-au infectat. Toți au ieșit pozitivi în week-end, potrivit redactorului-șef al revistei ucrainene Football, Artem Frankov.

Printre ei, și Tudor Băluță. Numele celorlalți: fundașul Karavaev și mijlocașii Șaparenko, Țitaișvili și Duelund. Mai târziu, Garmaș a fost trecut și el pe listă. Și nu doar jucătorii au fost loviți de COVID-19.

Doctorul lui Dinamo a fost și el afectat, la fel ca Emil Caras, asistentul și translatorul lui Lucescu la conferințele de presă. Potrivit presei locale, cei mai mulți sunt asimptomatici. A fost adus la prima echipă un jucător de la tineret, fundașul Vivcearenko.

Toți cei care au coronavirus sunt în izolare și vor rata nu doar partida de la Barcelona, ci și cel mai important meci al anului din campionat, duminică, acasă, cu Șahtior. 

14 jucătoriși membri ai staffului lui Mircea Lucescu de la Dinam Kiev sunt infectați cu coronavirus

VIDEO Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Moment inedit în Serie A! Fumigene au aterizat pe gazon, deși meciul se juca fără spectatori!

EXLCUSIV Tehnicianul român care lucrează în China, la 3 ore de Wuhan: „Nu mi-e teamă aici de coronavirus! România mă panichează!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  03 Noiembrie 2020, 07:34

*** Luce *** este cel mai mare pacalitor al fotbalului si regele temporizarii de-a latu si inapoi. Si-a batut joc de generatia de aur Belodedici, Lacatus, Majaru s.a. pierzand la Bucuresti cu Irlanda de Nord cand aveam nevoie macar de o remiza ! Cu greu a scapat de bataie la croati si turci, iar acum e pe faras in Ucraina unde spectatorii ii pregatesc o urmarire ca-n filme !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saramago
saramago  •  02 Noiembrie 2020, 10:46

Indisponibilitatea lui Tudor Băluță nu este chiar cea mai mare pierdere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează