INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Ronaldo, așteptat cu brațele deschise în Serie A: „Normal că mi-l doresc”

Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images
Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 23:39 / Actualizat sambata, 27 august 2022 23:59

Luciano Spalletti (63 de ani), antrenorul lui Napoli, și l-ar dori pe Cristiano Ronaldo (37 de ani) la echipă.

Tehnicianul lui Napoli a comentat un posibil transfer al lui Ronaldo în Serie A, în condițiile în care Cristiano încearcă să plece de la Manchester United. Englezii ar încerca să-l dea pe portughez la echipa din Serie A, plus o sumă de 100 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Victor Osimhen, atacantul lui Napoli, pe Old Trafford.

Fantasticul Haaland » Hattrick și revenire uluitoare împotriva lui Crystal Palace
MANCHESTER CITY - CRYSTAL PALACE 4-2
Fantasticul Haaland » Hattrick și revenire uluitoare împotriva lui Crystal Palace

Spalletti l-ar vrea pe Ronaldo la Napoli

„Să-l adaug pe Ronaldo în colecția de jucători alături de care am lucrat? Oricine și l-ar dori pe Cristiano. Mi-ar plăcea să știu ce antrenor nu ar vrea să lucreze cu el.

Dacă aș lucra cu el, aș avea ce povesti pentru tot restul vieții mele. Vorbim despre un jucător care a câștigat cele mai multe trofee de Liga Campionilor, care a marcat mai multe goluri decât oricine altcineva, care poate fi oriunde pe teren și care își rezolvă singur problemele”, a spus Spalletti, citat de AS.com

Apoi, antrenorul italian a menționat că încă nu a auzit de o ofertă ofertă oficială privind transferul lui Ronaldo la Napoli: „De Laurentiis mi-a spus că nu a primit încă nicio ofertă și văd dificil ca așa ceva să se întâmple în câteva zile. Trebuie să îl întrebați pe directorul sportiv”.

Dacă s-ar concretiza transferul, Ronaldo ar reveni în Serie A după doar un an. El a mai jucat la Juventus în între 2018 și 2020, perioadă în care a câștigat două titluri cu „Bătrâna Doamnă”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ajax a comunicat prețul pentru care este dispusă să își vânda perla! Cât va trebui să plătească Manchester United pentru fotbalistul „lăncierilor”

Scor ULUITOR în Premier League! Meciul lui Liverpool intră direct în istorie

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează