INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lucrurile au luat-o razna la Arsenal! Motivul pentru care Arsene Wenger se simte discriminat

Conducerea lui Arsenal negociază prelungirea acordului cu Wenger până în 2020, când va avea 70 de ani // FOTO: Reuters
Conducerea lui Arsenal negociază prelungirea acordului cu Wenger până în 2020, când va avea 70 de ani // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 12:56

Arsene Wenger, managerul francez al "tunarilor", nu acceptă să fie criticat pentru rezultatele slabe ale lui Arsenal din cauză că are 68 de ani.

Se apropie de 70 de ani, dar rezistă din 1996 pe banca tehnică a lui Arsenal. Suportă critici din ce în ce mai dure, dar Arsène Wenger nu acceptă deloc ca declinul "tunarilor" să fie pus pe seama vârstei sale trecute de pensionare.

Managerul francez are 68 de ani și 5 luni și tot mai mulți fani îl vor plecat la finele acestui sezon.

"Mereu se face trimitere la buletin"

"Pot să admit că rezultatele nu sunt prea bune și trebuie să facem o analiză și să evaluăm consecințele, dar mereu se face apel la perioada petrecută la club, la buletin și asta e puțin mai dificil de digerat", s-a plâns la beIn Sports Wenger, care se consideră astfel discriminat pe motive de bătrânețe!

Arsenal este pe locul 6 în Premier League, fără nicio șansă de a mai prinde grupele Ligii, și calificată în "sferturile" Europa League.

1.223are Wenger ca manager al lui Arsenal, cu care a cucerit 17 trofee. Ultimul titlu de campion al Angliei al "tunarilor" datează însă din 2004

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  26 Martie 2018, 18:55

"dar rezistă din 1996 pe banca tehnică a lui Arsenal." - aiuristica exprimare ! Cunosti semnificatia verbului "a rezista" ?

mioriticul
mioriticul  •  26 Martie 2018, 18:03

Nene „jurnalistu‘“, 1.223 de ce?

duffyduck
duffyduck  •  26 Martie 2018, 16:02

Intr-un fel, e frumoasa aceasta longevitate, pe de alta parte, parca nici nu mai are simtul masurii. I-ar sta bine analist sportiv la Sky, si sa dea sansa altora mai tineri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează