INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lui Franck Ribery „i-au sărit siguranțele”. Din nou! Acum i-a cășunat pe Niko Kovaci

Ribery se îndreaptă nervos spre vestiare Foto: Bild Zeitung 
Ribery se îndreaptă nervos spre vestiare Foto: Bild Zeitung 

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2019 10:38

Franck Ribery s-a supărat pe antrenorul Niko Kovaci că nu l-a nominalizat printre titularii lui Bayern cu Schalke, a aruncat nevos mănușile și a părăsit ședința de pregătire.

Franck Ribery nu-și mai poate ține nervii în frâu. Dacă până nu demult s-a războit cu ziariștii, pe unul lovindu-l în parcarea unui stadion, pe alții înjurându-i pe net, mai nou i-a cășunat pe antrenorul său de la Bayern, Niko Kovaci.

Tabloidul german Bild a dezvăluit un episod reprobabil petrecut în cursul antrenamentului de vineri. Spre finalul ședinței, Kovaci i-a adunat pe jucători și le-a comunicat titularii meciului cu Schalke, programat în această seară. Cum francezul, 35 de ani, nu s-a regăsit printre ei, a făcut o criză de nervi.

Fără să scoată vreun cuvânt, a părăsit terenul, iar la un moment dat și-a scos mănușile și le-a aruncat cât colo înainte de a dispărea la vestiare. O reacție greu de acceptat, în condițiile în care Ribery vine după o ruptură musculară, iar miercuri, în meciul din Cupă cu Hertha (3-2), a bifat primele minute din 2019.

Amenda e inevitabilă, însă sancțiuni de acest gen a mai primit. Iar în ultimul timp par să nu mai aibă niciun efect.

262de partide a bifat Ribery în Bundesliga, toate pentru Bayern. A înscris 84 de goluri

2007e anul în care francezul a venit la Munchen. În vară îi expiră contractul cu bavarezii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează