INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Antrenorul a aterizat în Londra și negociază cu Chelsea: „Ar putea fi pe bancă la turul cu Real Madrid”

Frank Lampard, în stânga, a fost în lojă la Chelsea - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages
Frank Lampard, în stânga, a fost în lojă la Chelsea - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 13:58 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 14:21

Luis Enrique (52 de ani) se află în Londra în aceste momente, unde negociază preluarea postului de antrenor la Chelsea, club care l-a demis în weekend pe Graham Potter. În „cărți” este și Frank Lampard. 

Numirea lui Luis Enrique ca „principal” la Chelsea prinde contur. Abordat de albaștri imediat după ce Graham Potter a fost demis, Luis Enrique a zburat astăzi la Londra, însoțit de impresar, pentru a purta discuții față în față cu conducerea lui Chelsea.

Reacția lui MM Stoica, după ce Gigi Becali l-a interzis pe Valentin Crețu la FCSB: „Vali a făcut o chestie la care nu ne așteptam”
FCSB
Reacția lui MM Stoica, după ce Gigi Becali l-a interzis pe Valentin Crețu la FCSB: „Vali a făcut o chestie la care nu ne așteptam”

Luis Enrique a aterizat în Londra și negociază cu Chelsea

Discuțiile avansează promițător, iar cotidianul madrilen Marca scrie că este posibil ca Enrique să fie pe banca lui Chelsea la turul cu Real Madrid din sferturile Champions League, programat pe 12 aprilie.

De altfel, Champions League este singura competiție în care Chelsea mai contează în acest sezon. Londonezii s-au calificat în sferturi, unde vor da piept în dublă manșă cu campioana en-titre Real Madrid.

Inițial, Luis Enrique plănuia să preia o echipă din Premier League în vară, însă vacantarea postului de antrenor de la Chelsea l-a provocat să se răzgândească.

Fostul selecționer al Spaniei este atras de lotul competitiv al lui Chelsea, care a investit masiv în iarnă, și de faptul că noua conducere a clubului plănuiește să investească în continuare în transformarea echipei într-o pretendentă la titlu.

Variantă-șoc: Lampard interimar?

Conform The Sun, Chelsea ia în calcul și o variantă surprinzătoare, angajarea lui Frank Lampard ca antrenor interimar până la finalul sezonului. De când și-a început cariera de antrenor, fostul mijlocaș a lucrat deja la Chelsea, pe care a condus-o între iulie 2019 și ianuarie 2021.

Lampard a fost prezent pe Stamford Bridge la meciul de marți seara dintre albaștri și Liverpool, încheiat la egalitate, 0-0.

Chelsea trece prin momente delicate, este doar a 11-a în Premier League, la 11 puncte de locurile de Champions League și 12 de pozițiile retrogradabile.

Mai multe știri din Premier League: 

Drastici: englezii i-au dat o suspendare enormă atacantului care a împins arbitrul din meciul cu Manchester United

Record de demiteri în acest sezon din Premier League + Antrenorii străinii au invadat Anglia

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
VardyParty
VardyParty  •  05 Aprilie 2023, 18:08
Postat de Dobermannul pe 05 Aprilie 2023, 15:47

Si ala nu e SuperDan ca tocmai l-au congratulat GSP-stii cu trofeul antrenorul mileniului?

Nici nu știu de ce mai întrebi. Stii foarte bine ca SuperDan nu ia echipe din a doua jumătate a clasamentului, mai ales "asa, din prima" când mai sunt 10 etape. Nu dom'le, 9 ne trebuie un plan, sa se alinieze toate serviciile. Pai?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Aprilie 2023, 17:17

Credeam ca este vorba de Daniel Boruga ...dar ...no problem ...o sa aflam noi intrun tarziu ...

traian_v
traian_v  •  05 Aprilie 2023, 17:11

Petrescule - ai aplicat?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează