INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Luis Enrique dinamitează situația lui Mbappe » Detalii din spatele ușilor închise

Kylian Mbappe/ foto Imago Images
Kylian Mbappe/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 11:17 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 11:39

Luis Enrique, antrenorul lui PSG, încearcă să dinamiteze situația lui Kylian Mbappe. Spaniolul încă mai speră să îl antreneze pe francez și în sezonul viitor.

Înainte de Marseille - PSG (ora 21:45), lui Luis Enrique i-a fost cerută opinia despre situația lui Mbappe, care va juca ultimul lui derby cu OM. Iar „Lucho” a oferit un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

Radu Drăgușin, prima reacție după ce a fost integralist în victoria lui Tottenham
TOTTENHAM
Radu Drăgușin, prima reacție după ce a fost integralist în victoria lui Tottenham

Luis Enrique: „Încă mai sper ca Mbappe să rămână la Paris”

„De ce va fi ultimul derby? Încă mai sper că se va răzgândi. Încă nu a spus nimic. Poate se răzgândește. Imaginați-vă că am câștigat toate cele patru trofee puse în joc în acest sezon și Kylian Mbappe decide în ultimul moment că locul lui este la Paris”, a declarat Enrique, citat de Marca.

Deși Enrique spune că Mbappe nu a transmis nimic legat de viitorul lui, francezul le-a comunicat deja oficial celor de la PSG că va pleca liber de contract în vară.

Declarațiile lui Luis Enrique ar avea rolul de a agita apele, el fiind conștient de situația lui Mbappe, potrivit lui Fabrizio Romano.

Detalii din interior despre situați lui Kylian Mbappe

Deși spaniolii au anunțat că Mbappe a semnat cu Real Madrid, specialistul în mercato Fabrizio Romano susține că acest lucru nu s-a întâmplat, încă. Însă totul este pus la punct, negocierile sunt în faza finală.

Kylian Mbappe i-a anunțat pe șefii de la PSG că pleacă, apoi le-a spus și coechipierilor. Încă ține ascunsă viitoarea destinație, a declarat că o va face publică înainte de EURO 2024. Deci, în mai puțin de 3 luni.

Mbappe a fost clar, nu continuă cu PSG. Încă nu a semnat cu Real Madrid, dar contractul e redactat, lipsește doar semnătura. Cele două părți s-au înțeles din toate punctele de vedere. Kylian va avea un contract pe 5 ani, cu un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon.

Va primi și un bonus de 100 de milioane de euro, care va fi eșalonat în 5 tranșe. Marea diferență față de 2022, când a refuzat Real Madrid în ultima clipă, este că acum i-a anunțat deja pe cei de la Paris că pleacă încă din iarnă.

În urmă cu doi ani, a ținut ambele cluburi în joc de gleznă până în mai, când a anunțat că va semna prelungirea pe doi ani cu PSG.

VIDEO. Topul golurilor marcate de PSG cu Marseille

Citește și:

Ronaldo l-a distrus pe Reghecampf și i-a netezit drumul spre retrogradare » Hattrick într-o repriză
Arabia Saudită
Ronaldo l-a distrus pe Reghecampf și i-a netezit drumul spre retrogradare » Hattrick într-o repriză
Imaginea publicată de Tottenham cu Radu Drăgușin după succesul cu Luton » Cum a fost surprins stoperul român
Tottenham
Imaginea publicată de Tottenham cu Radu Drăgușin după succesul cu Luton » Cum a fost surprins stoperul român

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
francescoli1974
francescoli1974  •  01 Aprilie 2024, 00:06

Nu există nici o dinamita, nu mai manipulați lumea,Mbappe va veni la Real Madrid la vară chiar dacă PSG va câștiga Liga Campionilor.Antrenorul lui PSG doar speră dar nu se va împlini visul lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează