INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Luis Enrique, ofertă neașteptată » O echipă îl dorește pe antrenorul spaniol din 2018

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 17:03

Fostul tehnician al Barcelonei Luis Enrique este curtat de echipa Shanghai Shenhua din Superliga chineză, care intenționează să-l înlocuiască pe actualul manager Gus Poyet, datorită rezultatelor slabe înregistrate în acest sezon.

În ciuda faptului că formația asiatică îi are în componență pe Carlos Tevez, Fredy Guarin și Obafemi Martins, clubul se află doar pe locul 11 în campionat, acumulând doar 24 de puncte după 22 de etape.

Luis Enrique a condus-o pe Barcelona timp de trei ani, între 2014 și 2017. În timpul mandatului său echipa catalană a câștigat nouă trofee: 2 titluri în La Liga, de două ori Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor, 3 Cupe și Supercupa Spaniei.

Deși Shanghai Shenhua a cheltuit foarte mulți bani pe transferuri, aducându-i pe Carlos Tevez, care a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume,Guarin și Martins, evoluția formației în Super League a fost una dezastruoasă.

În această situație, oficialii chinezi s-au orientat spre Luis Enrique, un antrenor de top, care a strălucit în La Liga și în Europa. Deși spaniolul a declarat, la despărțirea de formația catalană că își dorește un an de pauză, oferta din Asia l-ar putea determina să-și schimbe planurile.

sursa: thesun.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close