INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Luis Enrique s-a enervat! Trei jucători, în vizorul tehnicianului!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 12:54

Nu e de glumă cu Luis Enrique la Barcelona! Tehnicianul formaţiei catalane a fost extrem de nemulţumit de prestaţia echipei sale în amicalul cu Napoli, pierdut cu 0-1, şi a lansat un avertisment pentru jucătorii săi. Sînt vizaţi în special 3 dintre fotbalişti.

"Aceste meciuri amicale mă vor ajuta să iau decizii legate de echipă. Vom analiza prestaţia fiecărui fotbalist şi îi vom anunţa la ce trebuie să mai lucreze", a spus antrenorul.

Luis Enrique nu s-a sfiit să-i numească pe cei vizaţi: " Gerard Deulofeu ne ajută foarte mult în atac, dar trebuie să mai lucreze la faza defensivă. Plus că mai are de acumulat la nivel fizic".

Conform as.com, antrenorul Barçei le-a reproşat şi lui Gerard Pique şi lui Sergio Busquets forma slabă. "Lucho" se declară dezamăgit de prestaţia lor, imputîndu-le neîndeplinirea obiectivelor trasate în această perioadă de pregătire.

Analiză specială pentru prestaţiile lui Deulofeu
Se pare că cel mai îngrijorător caz este totuşi cel al tînărului Gerard Deulofeu. Antrenorul formaţiei blau-grana a luat deja măsuri: l-a titularizat pe Munir în locul lui Deulofeu în ultimul amical, ca avertisment clar despre ceea ce-l aşteaptă dacă nu se ridică la nivelul dorit. Dacă Pique şi Busquets vor mai avea parte de răbdarea tehnicianului pentru a ajunge la forma cerută, pentru Deulofeu semnalele nu sînt optimiste. Drept dovadă, Luis Enrique a dat ordin ca antrenamentele şi prestaţiile din amicale ale lui Deulofeu să fie înregistrate separat, iar toate detaliile sînt analizate în amănunt. Scopul este acela de a-l face pe fotbalistul de 20 de ani să realizeze că nu depune la fel de mult efort în plan defensiv ca în cel ofensiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
silvercloud
silvercloud  •  08 August 2014, 22:23
Postat de zurix pe 08 August 2014, 14:12

Eu zic sa treceti acest club sinistru pe numele lui Lessi!

Daca toate cele 1308 comentarii facute inainte seamana cu asta, atunci chiar ai o problema !!

th3dog
th3dog  •  08 August 2014, 14:34
Postat de zurix pe 08 August 2014, 14:12

Eu zic sa treceti acest club sinistru pe numele lui Lessi!

eu zic sa te ucizi! Imprumuta o gura de gel de la stim noi cine

zurix
zurix  •  08 August 2014, 14:12

Eu zic sa treceti acest club sinistru pe numele lui Lessi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează