INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEMISIE

Veste șoc în Spania! Luis Enrique demisionează » „Furia Roja” schimbă selecționerul înaintea meciului cu România

Luis Enrique
Luis Enrique

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 16:23

Luis Enrique (49 de ani) și-a dat demisia din funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a Spaniei.

Potrivit AS, fostul antrenor al Barcelonei a fost nevoit să renunțe la postul de selecționer din cauza unor probleme personale, care nu au fost încă dezvăluite.

Luis Enrique a stat pe bancă în preliminariile pentru Euro 2020 doar la primul meci, 2-1 cu Norvegia, pe 23 martie. A părăsit însă cantonamentul echipei înaintea partidei cu Malta, 2-0, care s-a disputat peste trei zile.

Ulterior, tehnicianul nu a mai participat nici măcar la antrenamentele echipei pentru „dubla” cu Feroe (4-1) și Suedia (3-0).

Acesta anunțase încă din martie că, după următoarele 3 meciuri ale naționalei, va anunța dacă mai continuă pe banca Spaniei, în funcție de situația personală.

Urma meciul cu România!

Plecarea selecționerului vine chiar înaintea meciului cu România, din preliminariile pentru EURO 2020. „Tricolorii” întâlnesc reprezentativa Spaniei pe 5 septembrie, de la ora 21:45, într-un meci transmis de TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Pe banca tehnică a ibericilor va sta, ca și la ultimele trei partide, „secundul” lui Luis Enrique, Roberto Moreno (foto jos, 41 de ani). Cei doi au colaborat și la AS Roma, Celta Vigo si FC Barcelona.

VEZI ȘI:

Voie bună la antrenament! Contra s-a pregătit alături de „tricolorii mici”, dar a cedat primul :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1181489102022068
Oana Stanciu  •  19 Iunie 2019, 21:55

Ce se întâmplă cu Luis Enrique este problema lui. Ce se întâmplă cu presa din Spania ar trebui să fie învățătură și pentru scandalagii din presa noastră. A scos cineva o vorbă la adresa lui Luis? I se respectă intimitatea. Întrebare de mitocan, răspuns de mitocan: S-a ridicat X la nivelul tău ori te-a depășit?, fiind vorba de unul dintre eroii victoriei cu Croația. Răspuns: să mai muncească mult până mă ajunge pe mine. Nu citez subiecții, doar amintesc că dialogul se purta între unul din „generația...” și reporterul mitocan.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  19 Iunie 2019, 18:52

Nu stiu pe cine intereseaza in Spania, de preliminariile la un euro cu 24 de echipe. Spania in 40 de ani, a lipsit doar o data, de la Euro 92, se calificau atunci doar 8 echipe.

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  19 Iunie 2019, 17:12
Postat de dinamo_fan pe 19 Iunie 2019, 16:58

pot sa joace si fara antrenor cat timp noi o sa jucam cu Stanciu, Anton, Grozav si compania...

Lasa-i ca o sa vezi tu cum o sa joace in meciul cu Spania.Or sa manance jar ..stins si or sa alerge multii km dupa avion.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează