INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Luis Enrique vrea să își acopere un post cheie » Pe cine are în vizor antrenorul catalanilor

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat luni, 19 septembrie 2016 13:38

Publicația spaniolă AS scrie că Barcelona este interesată de achiziția unui fundaș dreapta, pe lista catalanilor aflându-se trei fotbaliști: Dario Srna, Hector Bellerin și Joao Cancelo.

După plecarea lui Dani Alves la Juventus, Luis Enrique l-a reprofilat pe postul de fundaș dreapta pe Sergi Roberto (24 de ani), care era la origine mijlocaș central. Deși îl mai are la dispoziție pe Aleix Vidal (27 de ani), tehnicianul nu îl vede un concurent serios pentru Roberto.

Vidal a anunțat conducerea Barcelonei că vrea să plece, iar Inter și Roma stau la pândă pentru a obține semnătura fundașului.

În aceste condiții, la gruparea blaugrana ar putea ajunge unul dintre Srna, Bellerin și Cancelo.

  • Darijo Srna, 34 de ani, evoluează din 2003 la Șahtior și are o cotă de piață în valoare de 4.000.000 de euro. Vârsta înaintată a acestuia nu-l îngrijorează pe Enrique, după ce croatul a arătat disponibilitate la efort atât la Șahtior, cât și la echipa națională, pentru care are 134 de meciuri și 22 de goluri. În plus, Srna are și o clauză de reziliere în contract care prevede că poate pleca liber de contract.
  • Hector Bellerin, 21 de ani, și-a făcut junioratul chiar la Barcelona, înainte de a fi transferat de Arsenal în 2011. A debutat pentru echipa mare a tunarilor în 2014 și este evaluat pe site-urile de specialitate la 18.000.000 de euro. Bellerin a mai fost dorit de Barca și în această vară, însă șefii londonezilor au refuzat orice fel de discuție pentru spaniol. Acesta are și 3 selecții în naționala Spaniei.
  • Joao Cancelo, 22 de ani, ar putea redeveni coleg cu Andre Gomes, sosit de curând la catalani. Fotbalistul portughez joacă pentru Valencia din 2015, după ce a fost achiziționat de la Benfica Lisabona. Cancelo a reprezentat o țintă pentru Luis Enrique încă din această vară, însă negocierile au fost sistate după ce Valencia a pretins în schimbul fundașului o sumă de 30.000.000 de euro, considerată prea mare de oficialii catalanilor la acea vreme.

sursa: as.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează