INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Luis Suárez a zburat în Italia în acestă după-amiază. Care e motivul oficial al deplasării

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 16:17 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 16:24

Luis Suárez (33 de ani) a zburat în această după-amiază de pe aeroportul El Prat către Perugia, pentru a da examenul necesar obținerii cetățeniei italiane. Transferul atacantului la Juventus rămâne de actualitate, chiar dacă zilele trecute părea irealizabil.

Uruguayanul a ajuns la un acord cu bianconerii în ceea ce privește condițiile personale, altfel așteptând ca cei de la Barcelona să renunțe la pretenții și să îl lase să plece de pe Camp Nou.

28 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Luis Suárez

Din nou în calculele lui Koeman

Între timp, noul antrenor al Barcelonei, Ronald Koeman, a declarat după amicalul câștigat de echipa s-a împotriva Gironei că se va baza pe uruguayan dacă acesta va rămâne la club: ”Respectăm contractele aici, iar dacă Suárez rămâne, va fi un alt jucător pentru noi”.

Cei doi avuseseră o discuție înainte de meci, în care au hotărât că nu are rost ca Suárez să joace până nu își clarifică situația cu transferul. Dacă mutarea la Torino nu se va concretiza, Koeman îl va chema pe atacant să joace la trofeul Joan Gamper, împotriva lui Elche, meciul fiind programat sâmbătă.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Tătărușanu, „botezat” la Milan! Ce l-au pus noii colegi să facă

Thiago Alcantara e luat! Liverpool s-a înțeles cu Bayern pentru transferul mijlocașului spaniol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează