INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Luis Suarez, acord cu Juventus: 30 de milioane net pentru trei ani! Unde pleacă Higuain

Luis Suarez, acord cu Juventus
Luis Suarez, acord cu Juventus

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 10:22 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 10:51

Campioana Italiei, Juventus, are o înțelegere cu Luis Suarez, atacantul în vârstă de 33 de ani. Sud-americanul cere însă Barcelonei o parte din salariul pentru ultimul an de contract pentru a accepta rezilierea.

Luis Suárez, din 2014 la Barcelona, nu mai rămâne pe "Camp Nou". Știe care va fi noua sa destinație. Nu e Ajax. Deși clubul olandez insistă să-l readucă la Amsterdam, "El Pistolero" are acord total cu Juventus, anunță Gazzetta dello Sport chiar pe copertă.

Luis Suarez, acord cu Juventus: 30 de milioane net pentru trei ani! Unde pleacă Higuain

Atacantul în vârstă de 33 de ani, căruia Ronald Koeman i-a spus că nu mai contează pe el, va câștiga 10 milioane de euro net pentru fiecare dintre cele trei sezoane în care va juca pentru bianconerii. Ar fi discutat și cu Pavel Nedved, vicepreședintele campioanei Italiei.

Uruguayanul așteaptă acum despărțirea de catalani. Și le cere o parte din salariul pentru ultimul an de contract pentru a accepta rezilierea.

15milioane de euro este salariul anual al lui Luis Suárez la Barcelona

Higuaín spre clubul lui Beckham

La 32 de ani, Gonzalo Higuaín nu mai stă la Juventus. Ar ajunge în campionatul nord-american, la Inter Miami, noul club al lui David Beckham. Potrivit presei argentiniene, Pipita ar urma să semneze un contract pe doi ani și jumătate, valabil până în decembrie 2022. La Miami, îl va regăsi pe fostul său coleg Blaise Matuidi.

Amendat cu 1.200 de dolari pentru că a pupat mingea. Pentru același lucru, Neymar nu a pățit nimic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
791267688369998
Luciano Boriello  •  02 Septembrie 2020, 21:12

De ce domni Țiriac e supărat ca se măresc pensiile??? Sa și vadă de amantele lui pe care le sponsorizează și cu toate ca nu-l mai țin *** are tupeu și nesimțire sa declare asa ceva !! Face numai declarații mincinoase ca a vorbit cu pique cu patronul lui Psg ... nu-l baga nmn in seama e o rabla cu toti banii lui sa ne lase in pace și sa respecte romanii .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2528389220528911
Ionut Costache  •  02 Septembrie 2020, 11:12

Nu era bun de Barcelona, d-aia il vor echipele de top din Europa... Chiar imi doresc ca el, Rakitic si Arthur sa confirme la noile echipe si sa dea peste nas conducerii care pare ca e pusa pe distrugerea clubului nu pe reconstructie. Lasa ca vin in schimb valuri de jucatori olandezi si sa vezi atunci tiki taka...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează