INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

FOTO Adversarul de top care l-a impresionat pe Mihai Neșu: „Parcă dribla prin tine!” » Imagini de colecție cu cei doi

FOTO: Imago-Images +4   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 21:57 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 22:04

Mihai Neșu (39 de ani) spune că Luis Suarez (35 de ani) a fost cel mai periculos adversar pe care l-a întâlnit în carieră.

Mihai Neșu a avut adversari de top în carieră. A jucat cu FCSB în grupele Ligii Campionilor, unde a întâlnit formații precum Arsenal, Sevilla sau Lyon, iar în Cupa UEFA a fost pe gazon contra lui Liverpool sau Betis.

Mihai Neșu, în vestiarul FCSB: „E prima oară pe Arena Națională” » Imagini emoționante
FCSB - FC Voluntari
Mihai Neșu, în vestiarul FCSB: „E prima oară pe Arena Națională” » Imagini emoționante

Neșu a rămas în memorie cu alte dueluri, cele cu Luis Suarez, din perioada în care evolua la Utrecht, iar vârful din Uruguay făcea primii pași în fotbalul mare, la Ajax.

Mihai Neșu, amintiri cu Luis Suarez 

„Cred că Luis Suarez a fost cel mai bun adversar. M-a impresionat. De câteva ori a câștigat el, de câteva ori am reușit eu să îl anihilez. 

Era foarte antipatic, nu știu cum să explic. Când credeai că ai scăpat de el, revenea imediat. Parcă dribla prin tine”, a povestit Mihai Neșu, la „Fotbal European”, de la Digi Sport. 

Mihai Neșu, fan Diego Simeone

Suarez, în acest moment la Atletico Madrid, va avea parte de sprijinul lui Neșu, miercuri, la returul sfertului de finală din Liga Campionilor, contra lui Manchester City, 1-0 pentru „cetățeni” în tur. 

Mâine cred că o să fiu fan Atletico Madrid. La Atletico îmi place mult Simeone, chiar dacă are stilul ăsta de care zice lumea că e urât. Dar de atâția ani, să te bați cu Real și Barcelona să ajungi în finale de Liga Campionilor, să câștigi Europa League, înseamnă ceva
- Mihai Neșu

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Revoltă în vestiarul lui United după oferta uriașă a „diavolilor” de prelungire a contractului pentru Paul Pogba: „Nu este în regulă!”

VIDEO Jurgen Klopp, atac fără precedent la adresa Premier League și a televiziunilor: „Cum să câștigi așa?! Parcă ar zice «Dați-le cu un băț între picioare»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
907349729387458
Iuliu Ciura  •  13 Aprilie 2022, 00:43

Pe când jucai la Arcadia Oradea in liga 4 ,aveai un adversar redutabil și anume pe Giani Morar de la Vașcău. Avea o detenta și o lovitură cu capul ,incredibile. Sarea 1,10m de pe loc. Nu avea pile și nu a ajuns mai sus. Nu o spun cu răutate , sunt cotizant la fundația ta . Morar era fabulos și cred că România e plina de copii din ăștia care se pierd pentru că nu au ...pile

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close