INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO+foto Așa arată PASIUNEA! Imagini memorabile cu Luis Suarez, după ce i-a adus titlul lui Atletico: „Știu că Messi se va bucura pentru mine”

Atletico Madrid a învins-o pe Valladoli, scor 2-1, și a devenit campioana Spaniei pentru a 11-a oară! Luis Suarez (34 de ani) a fost golgeterul trupei lui Simeone și a oferit imagin extrem de emoționante. +13   FOTO
Atletico Madrid a învins-o pe Valladoli, scor 2-1, și a devenit campioana Spaniei pentru a 11-a oară! Luis Suarez (34 de ani) a fost golgeterul trupei lui Simeone și a oferit imagin extrem de emoționante.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 21:45 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 16:30

Atletico Madrid a învins-o pe Valladolid, scor 2-1, și a devenit campioana Spaniei pentru a 11-a oară! Luis Suarez (34 de ani) a fost golgeterul trupei lui Simeone și a oferit imagini extrem de emoționante. 

Luis Suarez a demonstrat că mai are multe de dat fotbalului. Îndepărtat pe ușa din dos de la Barcelona, vârful uruguayan a contribuit cu 21 de reușite la titlul cucerit de Atletico. 

Imediat după finalul meciului cu Valladolid, în care a marcat golul de titlu, Suarez și-a sunat familia și a izbucnit în lacrimi, chiar pe gazon. Imagini grăitoare despre pasiunea cu care trăiește acest fenomen. 

32de meciuri, 21 de goluri, 3 pase de gol are Suarez la Atletico. Ultimele sale 16 goluri i-au adus 21 de puncte campioanei

Luis Suarez: „Știu că Messi se va bucura pentru mine”

„Le sunt tare recunoscător celor de la Atletico! La Barcelona nu am fost apreciat, m-au subestimat. Atletico mi-a deschis porțile și mi-a dat o șansă. Mereu voi fi recunoscător acestui club pentru încredere. 

Știu că Messi se va bucura pentru mine. Chiar mi-a urat succes zilele trecute”, a spus Suarez, după titlul cucerit cu Atletico. 

  • Atletico, Real Madrid, Barcelona și Sevilla vor juca în Ligă
  • Real Sociedad și Betis merg în Europa League
  • Villarreal în Conference League, dar poate ajunge în Ligă dacă va câștiga finala Europa League
  • Huesca, Valladolid și Eibar sunt echipele retrogradate
  • Rezultatele complete ale ultimei etape din La Liga 

FOTO Imagini spectaculoase de la meciul de titlu din La Liga

Valladolid - Atletico Madrid 1-2
Valladolid - Atletico Madrid 1-2
Valladolid - Atletico Madrid 1-2
Valladolid - Atletico Madrid 1-2
Valladolid - Atletico Madrid 1-2
+9 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Atleti campeón! Echipa lui Simeone câștigă cu mari emoții titlul, în ultima etapă din LaLiga

VIDEO Fabulos: Lewandowski a bătut recordul lui Muller în minutul 90!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
polistul68
polistul68  •  23 Mai 2021, 18:08
Postat de George George pe 23 Mai 2021, 09:15

La Barcelona, doar Messi va fi pastrat pana nu mai poate alerga si juca! Suarez si alti mari jucatori au fost vanduti sau nu li s-au prelungit contractele, ceea ce inseamna ca oamenii nu conteaza pentru conducatorii acestui club! In ultimii ani, nu numai ca n-au fost pastrati jucatori care au facut istorie, ci au fost au fost adusi destui fotbalisti nedemni de statutul acestui club, printre care si Dembele, Gomes si multi, multi altii! Se pune problema inlocuirii lui Koeman, care renuntase la "nationala" batava; nostalgia l-a indemnat sa faca acest pas, dar acest club nu mai este ca pe vremea lui Cruyff! Imi place orasul, dar nu-mi place echipa!

Puyol , Busquets,Xavi, Iniesta, Pique...sunt doar cateva nume recente care au stat pana..au vrut ei sa pelce de la Barca...Nu poti sa judeci un club dupa o gresala..pt ca, clar a fost o gresala cedarea lui Suarez...toate marile cluburi au facut asemenea greseli...Bayer , poate cel mai serios club in ceea ce priveste transferurile, nu i-a dat aiurea pe Kross si Sweinstenger ? Cine stie ce relatii a avut cu Koeman, cu conducatorii...ca si Suarez era o nuca tare.

715333876085063
Madalin Mataragiu  •  23 Mai 2021, 11:19

bravo pentru DIEGO SIMEONE un MARE ANTRENOR care a schimbat istoria lui ATLETICO MADRID CEVA INCREDIBIL CE A FACUT SA FII MAI BUN DECAT CLUBUL REGAL REAL MADRID SI DECAT MANDRIA CAALUNIEI FC BARCELONA E CEVA COLOSAL IAR LUIS SUAREZ E CU ZECE CLASE PESTE ANTOINE GRIEZMANN A DOVEDIT O INCA O DATA JOS PALARIA IN FATA UNOR ASEMENEA OAMENI FELICITARI

11dumbledore
11dumbledore  •  23 Mai 2021, 09:49
Postat de Glumetu Dan pe 23 Mai 2021, 08:58

Daca Messi se opunea nu pleca!

In afara de a iesi public sa critice conducerea si de a cere sa plece, nu stiu cum putea Messi sa se opuna transferului lui Suarez. In plus, Suarez nu a mai fost dorit nici de conducere (din cauza salariului) nici de Koeman (care voia neaparat sa aduca olandezi ca Wijnaldum si Depay si pana la urma a ramas cu lotul descoperit).

Vezi toate comentariile (21)
Comentează