INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Aici poate ajunge Luis Suarez! Destinație ȘOC pentru starul de la Barcelona

Luis Suarez evoluează la Barcelona de 6 ani // foto: Guliver/gettyimages
Luis Suarez evoluează la Barcelona de 6 ani // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 08:04 / Actualizat vineri, 14 august 2020 08:20

Luis Suarez (33 de ani) a atras interesul echipei Al Arabi, din Qatar. Atacantul de la Barcelona este dorit de către Heimir Hallgrimsson (53), antrenorul qatarezilor.

Anturajul atacantului uruguayan Luis Suarez ar fi fost deja contactat de reprezentanții echipei din Qatar, informează beIN Sports Qatar! Aceștia cunosc situația contractuală a lui Suarez: vârfului de la Barcelona îi expiră contractul în 2021, iar până acum catalanii nu i-au propus prelungirea înțelegerii. Potrivit jurnalistului Mitch Freeley, Suarez este dorit cu ardoare de Heimir Hallgrimsson, antrenorul islandez al echipei Al Arabi.

28 de milioane de eurovalorează în prezent Luis Suarez, potrivit transfermarkt.com

20 de goluri și 12 pase decisivea reușit Suarez în acest sezon, în 35 de meciuri

Al Arabi ocupă locul 5 în campionatul din Qatar, aflându-se în prezent la 14 puncte în spatele liderului Al Rayyan. Cu 15 trofee în palmares (7 campionate și 8 cupe), echipa evoluează pe stadionul „Grand Hamad”, care are o capacitate de 13.000 de locuri.

Mai multe știri despre Barcelona:

BARCELONA - BAYERN. Teren împărțit de Flick în 30 de pătrățele pentru blocarea lui Leo Messi

Ronaldo vrea să joace cu Messi! Impresarul Jorge Mendes, întâlnire cu șefii Barcelonei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează