INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Luka Modric, desemnat de UEFA cel mai bun jucător din sezonul trecut » Dezvăluiri despre transferul la Inter

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat vineri, 31 august 2018 14:36

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, era în al nouălea cer la Monte Carlo, după ce mijlocașul croat Luka Modric, 32 de ani, a primit din partea UEFA trofeul pentru cel mai bun jucător al sezonului trecut.

Modric a câștigat pentru prima oară această distincție și i-a devansat în clasament pe Cristiano Ronaldo și Mohamed Salah. 

Prilej cu care președintele lui Real a criticat din nou modul în care Inter a încercat să-l transfere pe vicecampionul mondial. "Sigur că Luka a rămas. Inter a vrut să ia un număr 10 fără să plătească niciun euro. N-am văzut niciodată așa ceva în viața mea!".

Javier Zanetti, vicepreședintele nerazzurrilor, i-a răspuns laconic: "N-am auzit acuzațiile lui Perez, o să le citim și vom replica la momentul oportun".

Vezi și:  FOTO Întâlnire de gradul 0 » Ramos și Salah față-n față pentru prima dată după accidentarea din finala Ligii Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  31 August 2018, 23:48

Nu ştiu cât de util ar fi fost Modric la Inter, are totuşi o vârstă, mai degrabă Rakitic ar fi reprezentat o variantă interesantă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează