INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Luka Modric NU mai prelungește! Simbolul lui Real Madrid va pleca în vară

Luka Modric se apropie de finele aventurii de 11 ani la Real Madrid, foto: Imago
Luka Modric se apropie de finele aventurii de 11 ani la Real Madrid, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 15:20 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 15:20

Luka Modric se apropie de finele aventurii de 11 ani la Real Madrid. Croatul ar fi vrut să continue, însă clubul are alte planuri, fiind deranjat că nu se retrage din echipa națională.

Luka Modric a intrat în ultimele patru luni de contract și dinspre Real n-a venit încă nicio ofertă de a-și reînnoi acordul, prelungit ĺn 2022 cu un singur sezon. 

O vedetă a lui Manchester City riscă 2 ani de închisoare pentru că și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie!
ANGLIA
O vedetă a lui Manchester City riscă 2 ani de închisoare pentru că și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie!

Mijlocașul croat ar dori să continue și să-și încheie cariera la Madrid, dar clubul blanco are alte planuri. „Vreau să rămân, însă pentru că o merit, nu pentru că sunt Modric. Și orice s-ar întâmpla cu viitorul meu, dragostea mea pentru Real nu se va schimba niciodată. Acesta este clubul vieții mele", a explicat fostul câștigător al „Balonului de Aur" din 2018.

Luka Modric continuă cu Vatreni

Presa spaniolă a aflat motivul apropiatei despărțiri. Campionul mondial al cluburilor nu se retrage de la națională, deși în septembrie va împlini 38 de ani. 

Conducerea lui Real Madrid este nemulțumită de această ambiție de a merge pe două fronturi, decizie care i-a afectat randamentul după CM 2022 din Qatar. Chiar dacă a lipsit doar un meci din cauza accidentării în LaLiga plus unu după o suspendare.

Starul lui Real Madrid are două jocuri în 3 zile cu Croația 

Selecționerul Zlatko Dalici l-a chemat la lot pentru „dubla" cu Țara Galilor și Turcia din preliminariile Euro 2024 și i-a propus să joace doar în primul meci, pe 25 martie, și apoi să se întoarcă la Madrid, însă Luka a insistat să ia parte la ambele!

6 goluriși 5 assisturi în 34 de partide disputate are Luka Modrici în acest sezon la Real Madrid

„Pot să ajut Barcelona cu VAR". Mesajul șocant descoperit de procurori în cazul de corupție care zguduie La Liga

Borussia, atac la arbitrul care a repetat penaltyul pentru Chelsea: „Mă doare-n cot de explicații. Slab și foarte arogant”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  08 Martie 2023, 17:01

Foarte bine face Modric ca nu se retrage de la nationala cum vor cei de la Real Madrid...pentru orice fotbalist nationala trebuie sa fie prioritatea nr 1...nu o sa duca Modric lipsa de oferte de la echipe de top

NeaGica
NeaGica  •  08 Martie 2023, 15:56

Tataie modric

Vezi toate comentariile (2)
Comentează