INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Presa spaniolă a aflat decizia lui Modric » Starul Croației a ales între Real Madrid și Arabia Saudită

Luka Modric a ales tot Realul
Luka Modric a ales tot Realul

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 12:37 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 12:57

Cotidianul spaniol AS, apropiat Realului, a aflat că Luka Modric, 37 de ani, va rămâne și sezonul viitor la Madrid. De asemenea, mijlocașul croat vrea să triumfe cu naționala la Euro 2024, din Germania.

După finala Ligii Națiunilor, pierdută de Croația în fața Spaniei, Luka Modric declara că și-a stabilit viitorul: „Decizia e luată, dar nu vreau să spun nimic astăzi”. Cotidianul spaniol AS anunță că a aflat ce are de gând căpitanul croaților: „Modric acordă prioritate Madridului și Croației!”.

Modrici a semnat deja prelungirea contractului cu Real

Mijlocașul în vârstă de 37 de ani ar fi decis să rămână și sezonul viitor la Real, „a semnat deja prelungirea contractului”, și să continue la echipa națională, cu care, potrivit aceluiași AS, „vrea să triumfe la Europeanul din Germania” (14 iunie - 14 iulie 2024). 

Modric ar fi putut câștiga în jurul a 200 de milioane de euro de-a lungul a trei sezoane în Saudi League: „El îl informase deja pe președintele clubului, Florentino Perez, despre oferta primită în aprilie, dar în același timp îl asigurase că nu-i va da curs și că se simte foarte bine la Madrid”.

Jamie Carragher e șocat de ultimul transfer pus la cale de arabi: „Au preluat golful, marile lupte de box și acum vor să preia fotbalul. Trebuie opriți!”
MERCATO
Jamie Carragher e șocat de ultimul transfer pus la cale de arabi: „Au preluat golful, marile lupte de box și acum vor să preia fotbalul. Trebuie opriți!”

Modrici a câștigat Balonul de Aur în 2018

Format de Dinamo Zagreb, Modric a ajuns în 2008 la Tottenham, pentru 22,5 milioane de euro. Patru ani mai târziu, croatul a făcut pasul la Real Madrid, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro. În tricoul madrilenilor, Modric a câștigat de cinci ori Liga Campionilor! Iar în națională, el a bifat 166 de meciuri și a marcat 24 de goluri.

În 2018, după ce a disputat finala Mondialului din Rusia și câștigat Liga Campionilor cu Real, croatul a fost răsplătit cu Balonul de Aur. Devenea astfel primul jucător care reușea să-și adjudece cel mai râvnit trofeu individual din fotbal, după nouă ani în care Leo Messi și Cristiano Ronaldo și-l pasaseră între ei.

Întotdeauna e o plăcere să îl privești jucând. Fotbalul său este universal. Luka e un artist, un Federer al fotbalului.

- Marca, cotidian spaniol

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Se cere îndepărtarea lui Flick: „Acționați acum!” » Candidați de 5 stele pentru înlocuirea selecționerului Germaniei: „L-aș primi cu sărutări de mână”

Transferul lui Kim Min-jae, în linie dreaptă » Detaliile contractului cu Bayern Munchen

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Mihai043
Mihai043  •  22 Iunie 2023, 15:17

Felicitări, Modrič! Ai demonstrat că, într-un fotbal codus de bani, mai sunt și fotbaliști cu caracter. Ești mare om și fotbalist.

paolo16
paolo16  •  22 Iunie 2023, 13:27

Ce fotbalist!

rumunek
rumunek  •  22 Iunie 2023, 13:24

Ce să știe Marca? Scria pe aici un băiețaș, jurnalist cu proprie rubrică, după semifinala cu Olanda, cum că Modric nu ar juca așa fără ajutor. Păi ăștia de la Marca nu citesc chiar nimic important, esențial, din presa internațională? Probabil sunt aserviți lui Florentino.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează