INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Lukaku și Berbatov, impresionați de un star din Dortmund - Bayern: „Dacă am face întrecere, eu aș fi la linia de start când el ar termina cursa”

Davies, în duel cu Haaland +11   FOTO
Davies, în duel cu Haaland

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 20:29

Canadianul Alphonso Davies (19 ani) este revelația lui Bayern Munchen din acest sezon. Viteza fundașului stânga a fost remarcată de Dimităr Berbatov și Romelu Lukaku. 

Davies a devenit titular de bază în formula campioanei Germaniei. Canadianul are niște calități fizice incredibile. Viteza i-a fost remarcată astăzi, în timpul duelului cu Borussia Dortmund, și de Romelu Lukaku. Belgianul din atacul lui Inter a scris pe Twitter: „Davies e al nabiii de rapid!”.

Davies, lăudat de Berbatov

Alphonso Davies pare să fi impresionat marii atacanți. Bulgarul Berbatov, star trecut pe la United, Tottenham, Leverkusen sau Monaco, a oferit o declarație măgulitoare.

„De obicei mă uit la atacanți, dar ce face Davies la Bayern e incredibil. Dacă ar fi să fac o cursă cu el, probabil aș fi încă la linia de start în momentul în care el trece linia de sosire. E atât de rapid. Modul în care s-a integrat în Bundesliga este o nebunie, parcă ar juca aici de 20 de ani”
- Dimităr Berbatov, pentru Betfair

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Modul incredibil în care Alex Ferguson a refuzat transferul lui Thierry Henry înainte să ajungă la Arsenal

Declarație șocantă a președintelui lui Tătărușanu: „Suntem niște idioți! Cu Juventus vom avea capul tăiat și picioarele legate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
robby73
robby73  •  26 Mai 2020, 22:21
Postat de reteleanu pe 26 Mai 2020, 21:30

daca si ala a ajuns "star"... eu de la debutul lui am fost uimit cum o asemenea nulitate a ajuns la bayern. ma rog...

E cel mai bun și constant la Bayern München în ultima jumătate de an. Habarnisti ca tine nu au cum să știe așa ceva.

reteleanu
reteleanu  •  26 Mai 2020, 21:30

daca si ala a ajuns "star"... eu de la debutul lui am fost uimit cum o asemenea nulitate a ajuns la bayern. ma rog...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează