INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȘOCANT

Lumea fotbalului e șocată » Un fotbalist cunoscut a fost executat în timp ce era la cumpărături

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 11:54

Fundașul Arnold Peralta, care a jucat, printre altele, și la Glasgow Rangers, a fost asasinat joi seara în fața unui centru comercial din orașul La Ceiba, anunță BBC.

Fotbalistul din Honduras avea doar 26 de ani și evolua în prezent pentru Olimpia, cea mai cunoscută echipă din țara sa natală, cu 29 de titluri în palmares.

De altfel, Arnold Peralta era convocat de selecționerul Jorge Luis Pinto pentru meciul amical din 16 decembrie împotriva celor din Cuba.

Conform presei din Honduras, fotbalistul tocmai cumpărase haine pentru copilul său născut recent, cînd a fost împușcat de 18 ori.

Peralta a evoluat în 24 de meciuri pentru Glasgow Rangers, între iunie 2013 și ianuarie 2014, reușind să înscrie și un gol.

300.000 €era cota de transfer a lui Peralta, conform transfermarkt

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
lapusneanul
lapusneanul  •  11 Decembrie 2015, 18:57
Postat de valiro pe 11 Decembrie 2015, 13:10

Eu n-am inteles de unde ati dedus voi ca lumea fotbalului e socata ? Exemple din lumea fotbalului care e socata ? Sa il vad si eu pe Guardiola, de exemplu, ce socat e. Mai corect era : Redactia GSP a mai numarat un mort...

e vorba de moartea unui om, in primul rand nu trebuie sa fii in lumea fotbalului ca sa fii socat...e o chestie pe care , se pare, ca tu nu o intelegi...si app, daca guardiola e sau nu e socat, nu iti spune tie..

andyschleck
andyschleck  •  11 Decembrie 2015, 14:51
Postat de daniaania pe 11 Decembrie 2015, 12:32

Ce lume violenta. Unde sa ajuns deja..

Altii asasineaza gramatica limbii romane , foarte violenta lumea asta ... unde "S-A" ajuns

zumuruky
zumuruky  •  11 Decembrie 2015, 14:01

Cati dintre ziaristi au auzit de acest fotbalist ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează