INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Lupta giganților! O superputere pune piciorul în prag: oferte pentru Sergio Aguero și Alexis Sanchez!

Kun Aguero, foto: reuters
Kun Aguero, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 07 februarie 2017 10:41

Paris Saint-Germain plănuiește să transfere cel puțin unul dintre super jucătorii din Premier League, Sergio Aguero și Alexis Sanchez. Directorul sportiv Patrick Kluivert îi are pe lista de priorități și este decis să-i convingă să vină pe ”Parc des Princes”.

Deși Unai Emery are în momentul actual în lot un fotbalist de clasă mondială, Edinson Cavani, totuși formația franceză are ca țintă un alt jucător de top, care să ajute PSG să devină una dintre echipele de frunte ale Europei, conform goal.com.

Astfel, obiectivele parizienilor pentru această vară se numesc Sergio Aguero de la Manchester City și Alexis Sanchez de la Arsenal.

Primul are contract cu echipa lui Pep Guardiola până în anul 2020 și, cum lupta pentru titlu în Premier League pare a fi tranșată în favoarea lui Chelsea, nu se știe dacă echipa ”cetățenilor” îl va dori să-l păstreze și în sezonul următor.

La rândul său, Alexis reprezintă o prioritate pentru Patrick Kluivert.

Actualul contract al jucătorului, în vârstă de 28 de ani, expiră în vara lui 2018, iar agenții chilianului sunt în discuții cu Arsenal, pentru încheierea unei noi înțelegeri.

Cele două vedete au impresionat în actualul sezon din Premier League, Aguero jucând 18 meciuri și înscriind 11 goluri, iar Sanchez evoluând în 24 de partide, marcând de 15 ori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează