INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

CORONAVIRUS. Apelul unui fotbalist: „Nu suntem toți ca Ronaldo. Ce fac dacă nu o să am nici de chirie?”

Cristiano Ronaldo // Sursa: Getty
Cristiano Ronaldo // Sursa: Getty

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 20:40

Alberto Paleari (27 de ani), portarul italian de la Cittadella din Serie B, spune că nu toți fotbaliștii pot renunța la salarii, precum Cristiano Ronaldo (35 de ani).

Pandemia de coronavirus a început să pună presiune financiară pe tot mai multe cluburi de fotbal. Dacă unii jucători au acceptat reducerea salariilor sau chiar au renunțat la bani, alți jucători nu sunt dispuși să piardă financiar.

Alberto Paleari: „Nu suntem toți ca Ronaldo”

Alberto Paleari se declară nemulțumit de această situație, spunând că nu toți fotbaliștii sunt în situația lui Ronaldo, ba chiar unora le va fi greu să își plătească până și chiria. Cristiano Ronaldo și agentul său, Jorge Mendes, au donat peste 1 milion de lire sterline în lupta împotriva coronavirusului.

„Dacă s-ar pune problema întârzierii salariilor timp de o lună și primirii unei plăți duble la o dată ulterioară, aș spune da fără nicio ezitare. Dar dacă ar fi vorba de a nu-mi lua salariile mai mult timp, cu toată cinstea, ar trebui să spun nu. Nu suntem toți ca Ronaldo. Proprietarul va veni și va bate la ușile noastre în căutarea chiriei, ce vom face?”, a declarat Paleari pentru Telechiara.

Citește și alte știri despre fotbalul italian:

CORONAVIRUS / Cristiano Ronaldo, pus la zid de fostul președinte al lui Juventus

CORONAVIRUS / Ionuț Radu, prima reacție după criza COVID-19: „Ar trebui să vedem și partea bună”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează