CAMPIONATE  ·  ITALIA

CORONAVIRUS. Apelul unui fotbalist: „Nu suntem toți ca Ronaldo. Ce fac dacă nu o să am nici de chirie?”

Cristiano Ronaldo // Sursa: Getty
Cristiano Ronaldo // Sursa: Getty

Joi, 26 Martie, 20:40

Alberto Paleari (27 de ani), portarul italian de la Cittadella din Serie B, spune că nu toți fotbaliștii pot renunța la salarii, precum Cristiano Ronaldo (35 de ani).

Pandemia de coronavirus a început să pună presiune financiară pe tot mai multe cluburi de fotbal. Dacă unii jucători au acceptat reducerea salariilor sau chiar au renunțat la bani, alți jucători nu sunt dispuși să piardă financiar.

Alberto Paleari: „Nu suntem toți ca Ronaldo”

Alberto Paleari se declară nemulțumit de această situație, spunând că nu toți fotbaliștii sunt în situația lui Ronaldo, ba chiar unora le va fi greu să își plătească până și chiria. Cristiano Ronaldo și agentul său, Jorge Mendes, au donat peste 1 milion de lire sterline în lupta împotriva coronavirusului.

„Dacă s-ar pune problema întârzierii salariilor timp de o lună și primirii unei plăți duble la o dată ulterioară, aș spune da fără nicio ezitare. Dar dacă ar fi vorba de a nu-mi lua salariile mai mult timp, cu toată cinstea, ar trebui să spun nu. Nu suntem toți ca Ronaldo. Proprietarul va veni și va bate la ușile noastre în căutarea chiriei, ce vom face?”, a declarat Paleari pentru Telechiara.

Citește și alte știri despre fotbalul italian:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1