INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEȚIA

"Lupul singuratic" are un frate in Elvetia! Deși este singur în deplasări, asta nu-l împiedică să-și susțină favoriții

foto: blick.ch
foto: blick.ch

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 13:58

Celebra poveste a "lupului singuratic" de la Urziceni are corespondent și peste granițe. 

Pe numele său Emmanuel Masmejan, fanul cvasi-necunoscutei FC Le Mont, echipă din liga a-2-a elvețiană, are o poveste incredibilă.

Prezent la remiza echipei sale favorite contra viitoarei adversare a Stelei, FC Zurich, Masmejan a ieșit în evidență în special datorită mulțimii scaunelor goale ce îl inconjurau în sectorul oaspeților.

Într-un amplu interviu acordat publicației elvețiene Blick, fanul în vârstă de 14 ani își relatează experiența:"Iubesc această echipă și de aceea mă simt dator să o urmez și să o încurajez oriunde merge.

În urmă cu doi ani am fondat un fan club alături de alți doi prieteni, dar din diverse motive ei nu pot veni cu mine în deplasări. Faptul că sunt singur nu mă deranjează foarte tare, atât timp cât pot fi lângă băieți, dar nu ascund că mi-aș dori să am colegi în peluză".

Devotamentul suporterului nu a trecut neobservat de conducerea grupării elvețiene care, în semn de apreciere pentru eforturile sale, a decis să-i rezerve un loc în autocarul echipei pentru a face deplasarea împreună cu aceasta.

Patrick Bengondo, atacant la FC Le Mont descrie relația cu Emmanuel din perspectiva fotbaliștilor:"El spune că e fanul nostru, dar cred că mai corect este ca noi să fim noi fanii lui. Atașamentul său față de club e fantastic și chiar dacă e singur, să știți că îi auzim încurajările în timpul meciului."

  • FC Le Mont ocupă locul 7 în liga a-2-a elvețiana cu 12 puncte după 11 etape.

sursa : gazzetta.it

(George Vintilă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10153475740910420
Cristea Gabriel  •  20 Octombrie 2016, 15:18

Felicitari si respect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close