INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LUXEMBURG - PORTUGALIA 0-2

Luxemburg - Portugalia 0-2 // Cristiano Ronaldo: „Am avut randament limitat, dar m-am sacrificat la naţională!"

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 09:49

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a dezvăluit că a jucat accidentat şi că nu a existat niciun conflict cu Maurizio Sarri, antrenorul său de la Juventus: „Nu-mi place să fiu înlocuit, dar nu eram 100% fizic, de aceea am jucat mai puțin în ultimele săptămâni".

Ronaldo a calificat Portugalia la CE 2020, unde poate stabili un nou record cu cinci prezenţe! Şi s-a împăcat cu Sarri, recunoscând că are probleme fizice, însă asta nu l-a împiedicat să joace ultimele două meciuri din preliminarii: „Când trebuie să mă sacrific o fac, pentru că exista pericolul ca Portugalia să fie eliminată dacă nu câştigam cu Lituania şi Luxemburg. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, n-am fost accidentat rău în cariera mea".

„Voi, ziariștii, ați inventat conflictul!"

Cristiano a dat vina pe presă pentru aşa-zisul conflict cu antrenorul bianconero: „În ultimele săptămâni, am jucat mai puțin. Nu există nicio controversă, doar voi, ziariștii, ați inventat-o! Am încercat să ajut echipa, deşi am avut un randament limitat. Este important că suntem pe primul loc și că în curând voi fi bine. Nimănui nu îi place să fie schimbat, însă am priceput decizia pentru că nu m-am simţit 100% din punct de vedere fizic".

Scuze la întoarcere?

Căpitanul campioanei Europei nu a terminat niciunul din ultimele două meciuri la Juventus, cu Lokomotiv şi cu Milan, protestând şi plecând nervos direct la vestiare după ce Sarri l-a scos în minutul 55 acum opt zile. A plecat de la stadion înaintea finalului, iar acum colegii îl aşteaptă la Torino pentru a lămuri situaţia în vestiar.

99 de goluria reuşit Cristiano în 164 de jocuri pentru Portugalia. Mai are zece până la recordul mondial all-time deţinut de iranianul Ali Daei

43 de victoriia obţinut Fernando Santos, care a devenit cel mai de succes selecţioner al naţionalei lusitane depăşindu-l pe Felipe Scolari

300 de victoriia obţinut Portugalia în istorie. Şi precedentele borne centenare le-a atins cu Luxemburg, 100 în 1986 şi 200 în 2006

„Nu putem slăbi ritmul în Serie A, pentru că Inter pune constant presiune, iar la naţională nu puteam renunţa câtă vreme exista posibilitatea să ratăm calificarea la Euro" 
Cristiano Ronaldo, căpitan Portugalia

VEZI ȘI:

Spania trebuie să ne bată pentru a-și atinge obiectivul! Și un punct ne-ar fi fost aproape imposibil

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează