INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Lyon l-a ales pe Sylvinho, fost jucător la Arsenal și Barcelona, pentru postul de antrenor! Decizia îi aparține lui Juninho Pernambucano

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2019 12:13

Noul director sportiv de la Lyon, Juninho Pernambucano, l-a propus pe Sylvinho (45 de ani) pentru postul de antrenor.

Se știa că Bruno Génésio pleacă de la Lyon după trei ani și jumătate. Cine vine? De aseară, francezii au răspuns la această întrebare.

După ce l-a numit pe legendarul său jucător Juninho Pernambucano, 44 de ani, ca director sportiv, președintele Jean-Michel Aulas a ținut cont de propunerea acestuia. Și noul antrenor al lui OL va fi brazilianul Sylvinho, 45 de ani.

Ex-jucător la Arsenal și Barcelona, Sylvinho a fost în ultimii opt ani în stafful tehnic al mai multor echipe, dar niciodată ca „principal”. Ultima oară a fost secundul selecționerului Tite la naționala Braziliei.

Alegerea nu e o surpriză pentru clubul lyonez. Génésio a debutat în fotbalul mare tot la Olympique. La fel, Rémi Garde, care pregătise OL între 2011 și 2014. 

2 aniva fi durata contractului încheiat de Sylvinho cu Olympique Lyon

473 de meciuria jucat Sylvinho ca fundaș stânga (35 de goluri) în întreaga carieră la cinci cluburi: Corinthians, Arsenal, Celta, Barcelona și Man. City

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Andrei Rațiu, în vizorul spaniolilor de la Marca: „Poate face marele pas al carierei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează