INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MADEIRA

FOTO Cum arată vila din Madeira a lui Cristiano Ronaldo » Starul de la Manchester United a cheltuit o sumă impresionată pentru casa visurilor

Cristiano Ronaldo, în casa lui din Madeira // FOTO: AFP +42   FOTO
Cristiano Ronaldo, în casa lui din Madeira // FOTO: AFP

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 10:38 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 14:10

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a cheltuit o sumă impresionată pentru a-și construi o vilă uriașă în Funchal, orașul din insula Madeira, acolo unde s-a născut.

Pe lângă hotelul cu tematică fotbalistică pe care-l deține în Madeira, atacantul lui Manchester United a dorit să aibă și o casă spectaculoasă, așa că a decis să construiască una de la zero.

Cristiano Ronaldo, vilă spectaculoasă în Madeira

Portughezul a cheltuit 8,4 milioane de euro pentru a ridica o casă incredibilă. În 2020, perioada în care nu s-a jucat fotbal, iar jucătorii nu s-au antrenat, superstarul și-a petrecut timpul în Madeira.

+38 FOTO

Ronaldo a cumpărat proprietatea din portul orașului Funchal în 2015, de la un designer local. De-a lungul anilor, clădirea a fost folosită ca depozit și club. După 4 ani, fotbalistul și-a văzut planul îndeplinit, iar casa gândită de el a fost gata.

Pe lângă numeroase dormitoare și o sufragerie cu vedere la oceanul Atlantic, vila are facilități incredibile, printre care un teren de fotbal, jacuzzi și două piscine de dimensiuni olimpice, una dintre ele fiind pe acoperiș. În plus, Ronaldo are la dispoziție două săli de fitness și un garaj în care poate parca 5 mașini. 

Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, și fratele acestuia, Hugo, locuiesc în casa din Madeira, în timp de Cristiano și Georgina vin doar în vacanță aici.

Ronaldo are hotel în Madeira

Cristiano Ronaldo și-a inaugurat în 2016 hotelul din Madeira.

Hotelul Pestana CR7 are 48 de camere și în el este și un muzeu unde sunt expuse chiar și trofee câștigate de starul portughez. O cameră standard costă 217 euro pe noapte, iar cea mai scumpă ajunge să coste mai mult de 600 de euro pe noapte.

+38 FOTO

Cristiano Ronaldo câștigă sume uriașe de pe urma conturilor false de Instagram

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este cel mai urmărit utilizator de pe Instagram din lume, iar portughezul câștigă sume uriașe datorită conturilor false. Vedeta lui Manchester United încasează două milioane de euro la fiecare postare pe Instagram. Aproape un sfert ar veni de pe urma conturilor false! 

The Sun susține că Ronaldo are peste 92 de milioane de urmăritori „fake” pe Instagram, care îi aduc în buzunare 388.000 de lire sterline, aproximativ 465.000 de euro.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Cristiano Ronaldo contra lui Atletico Madrid

Citește și: 

Robert Niță, dezvăluiri despre mafia pariurilor: „Au intrat peste ei în casă. Erau fotbaliști, conducători și directori sportivi din prima divizie”

Xavi și-a ales urmașul: „E cel mai bun din lume, fantastic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
michael
michael  •  22 Februarie 2022, 19:20

Și............doarme altfel în casa asta? Sau............tot pe un pat, existent în orice casă? Aaaaaaaa, că a dat cât nu face, e altceva, dar, în esență, este același lucru, fie palat, fie apartament de bloc, fie casă!! ”Păduchele” nu poate ieși altfel în față!!

ripensistu
ripensistu  •  22 Februarie 2022, 17:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108808261708421
Francisco Dascal  •  22 Februarie 2022, 14:06
Postat de Francisco Dascal pe 22 Februarie 2022, 13:19

Bravo talentatilor de la Gsp. MADERIA ,MADIERA,MEDEIRA pana ati reusit sa scrieti corect MADEIRA.***

Ma care consideri ca am folosit cuvinte jignitoare si ai moderat corecteaza ba ,bre atotstiutorule greselile din titlu,articol etc...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează