INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Madridul rupt » Alarmă Real! Aproape o întreagă echipă s-a mutat la infirmerie

Ronaldo și Pepe, marile dureri de cap ale antrenorului Ancelotti
Ronaldo și Pepe, marile dureri de cap ale antrenorului Ancelotti

Articol de - Publicat sambata, 10 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 22:50

Medicii au confirmat la Pepe o leziune fibrilară la coapsa dreaptă. Fundaşul portughez va sta 15 zile şi e incert pentru finala Ligii de la Lisabona (24 mai).

Pare greu de crezut, dar e adevărat. Şi mai ales, îngrijorător! În aceste zile, medicii Realului au cel puţin la fel de multă treabă ca antrenorul Carlo Ancelotti.

Aproape o întreagă echipă se află în tratament pentru diverse accidentări, mai mult sau mai puţin serioase, recente ori mai vechi: Varane, Modrici, Di Maria, Bale, Carvajal, Arbeloa, Khedira şi, de ultimă oră, Ronaldo şi Pepe.

Dacă Ronaldo, oboseală musculară, a fost înlocuit preventiv în minutul 8 al meciului de la Valladolid (1-1), Pepe a suferit o microruptură la coapsa dreaptă, confirmată ieri de RMN-ul la care a fost supus.

Portughezul va sta cel puţin 15 zile şi ar putea rata finala Ligii cu Atletico, din 24 mai. Meci în care Real nu va conta nici pe Xabi Alonso, suspendat pentru cumul de "galbene".

9 jucători are Real în grija medicilor la această oră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vasyfin
vasyfin  •  10 Mai 2014, 10:25

pai azi suntem 10 mai si pe 24 este finala,poi cum sa rateze daca mai sunt 14 zile,si el va fi inapt 15,poi o zi diferenta nu e mult, Numai ca nu se va putea antrena la fel de bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează