INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Madridul tremură înainte de El Clasico » Recordul din lotul Barcelonei care îi dă fiori echipei lui Zidane

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 10:35

Iniesta și Messi, marile atuuri blaugrana ajung la al 33-lea Clasico jucat împreună, depășindu-i pe Sanchis-Michel și Xavi-Puyol. Cu cei doi magicieni în teren, Barca a pierdut doar de 5 ori în 20 de derbyuri în LaLiga. 

Barcelona forțează desprinderea decisivă înaintea Crăciunului, cu o a treia victorie istorică la rând la Madrid. Messi și Iniesta joacă sâmbătă al 37-lea lor Clasico, la fel ca Ramos, egalându-i pe Hierro, Raul și Casillas, și vor stabili un record.

Devin perechea cu cele mai multe prezențe în derbyul cu Real (33), peste legendarul cuplu blanco Sanchis-Michel și peste un alt tandem catalan Xavi-Puyol. Și impactul celor doi magicieni e fantastic.

Vânătorii de succese

Cu ei simultan în teren, titulari sau rezerve, trupa blaugrana a câștigat 12 meciuri și a făcut 3 remize contra rivalei din Madrid în campionat. Messi și Iniesta amenință recordul clubului de succese în Clasico, deținut de Xavi, 17 în 42 de ciocniri.

Argentinianul îl poate egala pe "Bernabeu", în timp ce spaniolul s-ar apropia la 16. La 4-0, în noiembrie 2015, Leo a intrat abia în minutul 57, puțin după al treilea gol, semnat de Iniesta. Iar la ultimul duel (3-2) la Madrid, ambii au fost integraliști, Messi reușind "dubla" și arătând tricoul fanilor blanco.

"Messi e crucea Madridului în ultimii 10-15 ani și îi produce multă suferință. «Bernabeu» îi oferă însă mereu mult respect. Leo e tot mai bun de la meci la meci și continuă să ne surprindă"
Xavi, fost mijlocaș Barcelona

14 goluria marcat Messi în Clasico în care l-a avut coleg pe Iniesta în campionat. Tot atâtea a reușit Leo în total pe "Bernabeu"

2 goluri
a înscris Iniesta în derbyurile cu Real în care a jucat alături de Messi. Doar de 4 ori nu au fost ambii titulari împreună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează