INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

Mafia pariurilor face ravagii în Bulgaria! Ce măsură disperată a luat preşedintele lui Lokomotiv Plovdiv

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 15:45

Scandalurile meciurilor trucate au iscat o adevărată isterie în Bulgaria. Preşedintele celor de la Lokomotiv Plovdiv nu mai suportă rezultatele foarte slabe şi vrea să ia o măsură extremă, suspectîndu-şi echipa

După înfrîngerea neaşteptată din deplasare cu Botev Vratsa, 0-1, conducătorul lui Lokomotiv, Veselin Mareshki, a decis să-i ducă pe jucători şi pe membrii staffului tehnic la detectorul de minciuni. Cam ciudat să pierzi contra unei echipe care, în primele 5 etape ale campionatului bulgar înregistrase 5 înfrîngeri, marcînd doar două goluri şi încasînd 15.

"Nu există asigurare împotriva înfrîngerilor, dar ceea ce se întîmplă este bizar. Pentru mine, corectitudinea şi onestitatea sînt foarte importante şi vreau să mă asigur că nu sînt motive ascunse care stau în spatele înfrîngerilor noastre", a spus Mareshki.

Implicarea mafiei bulgare în fotbalul vecinilor de la sud de Dunăre a făcut deja victime. Echipa de juniori sub 19 ani ai echipei Spartak Plevna a fost exclusă dintr-o competiţie din cauza legăturilor cu "caracatiţa" pariurilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează