INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA / ŞI-A GĂSIT POST ÎN NUMAI DOUĂ ZILE

Magath revine la Wolfsburg!

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 11:04

Dat afară miercuri de la Schalke, după ce a reuşit calificarea în "sferturile" Ligii, antrenorul german s-a înţeles cu "lupii", cu care a luat titlul în 2009.


Mutare-şoc în Bundesliga
Doar două zile a rămas şomer Felix Magath. După ce Schalke l-a demis miercuri, iar ieri l-a şi pus în locul său deja pe Ralf Rangnick, tehnicianul german a găsit imediat o nouă slujbă. Se întoarce la Wolfsburg, echipa pe care a făcut-o campioană acum două sezoane! Şi Magath ar putea sta pe bancă duminică, la meciul contra lui Stuttgart, şi devine al patrulea antrenor angajat în ultimii doi ani, predecesorii săi fiind Armin Veh, Steve McClaren şi Pierre Littbarski.

Magath (57 de ani) mai are de rezolvat însă cu echipa din Gelsenkirchen problema banilor restanţi din contract. Schalke ar avea să-i plătească, conform Bild, o despăgubire de 12 milioane de euro pentru că l-a dat afară. Acelaşi ziar a calculat că la cele 8 echipe pe care le-a pregătit în cariera sa în Germania a produs o pagubă de 200 de milioane de euro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează