INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mahrez a înscris cu Tottenham și n-a uitat de decesul patronului de la Leicester: "A fost ca un tată pentru mine"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2018 13:24

Manchester City ține aproape de Liverpool, cu care împarte prima poziție în Premier, după triumful reușit pe "Wembley", 1-0 cu Tottenham.

Un rezultat stabilit de golul lui Mahrez, care, emoționat până la lacrimi, a ținut să i-l dedice fostului său președinte de la Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, dispărut tragic în accidentul de elicoper de sâmbătă, îndreptând un deget către cer:

"A fost ca un tată pentru mine. Un om special. A fost foarte dificil să accept că a murit. Am petrecut patru ani și jumătate acolo. Mi s-a rupt inima când am aflat de accident. Ce om bun era, sunt atît de trist! De aceea mi-am și ridicat mâna sus către ceruri, în amintirea lui".

"O mare pierdere pentru Leicester"

Algerianul a fost unul dintre oamenii cheie ai echipei lui Ranieri, campioana surpriză din 2016, și Guardiola l-a încurajat înaintea meciului. "Am vorbit cu el să văd cum se simte. E o mare pierdere pentru Leicester, iar Riyad a fost parte din acea trupă fantastică.

Nu am luat deloc în calcul să-l păstrez pe bancă, pentru că știu cât de competitiv este Mahrez și ce personalitate are", a declarat, vizibil mișcat, și managerul "cetățenilor". 

"Sunt alături de Leicester și de familiile victimelor, pentru că trec printr-o tragedie. Am insistat să joc, întrucât știu că el și-ar fi dorit să mă vadă în teren, a fost un om foarte pasionat de fotbal" Riyad Mahrez, mijlocaș Man. City

6 meciuriconsecutive fără gol primit în Premier a reușit Man. City. "Cetățenii" au cel mai prolific atac, 27 de goluri marcate, și cea mai bună defensivă, 3 încasate

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  30 Octombrie 2018, 17:23

Acu m-am prins de ce muslimii ligii 1 arata cerul cu degetul dupa ce inscriu cate un gol. Ii dedica golul lui Vichai Srivaddhanaprabha.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close