CAMPIONATE  ·  ZIDANE NU-L IARTĂ PE ITALIAN

"Mai bine mor decît să-i cer scuze lui Materazzi"

Articol de — Luni, 01 Martie 2010, 00:00

Au trecut aproape patru ani de la celebrul incident din finala Mondialului 2006, dar Zidane şi Materazzi nu s-au împăcat! "Niciodată n-o să-i cer scuze. Nici mort! Sigur, mi-a părut rău de reacţie. Dar dacă aş face asta, n-ar însemna decît să admit că a fost normal ceea ce a făcut el şi eu nu sînt de acord", a declarat Zizou, într-un interviu acordat pentru ziarul spaniol El Pais.


"În teren se întîmplă multe lucruri, dar n-am suportat de data aceea. Nu e o scuză, însă mama mea era bolnavă şi internată în spital. Lumea nu ştia că treceam printr-un moment greu. De mai multe ori mi-a insultat mama şi m-am abţinut să nu-i răspund. Doar pînă la un punct. Dacă ar fi fost Kaka, un băiat normal, bine crescut, i-aş fi cerut scuze. Dar aceluia... Cer scuze fotbalului, fanilor, echipei, dar lui nu pot... Mi-aş pierde onoarea şi mai bine mor", şi-a argumentat poziţia Zidane.


Capul în piept aplicat de Zidane lui Materazzi s-a petrecut în finala Italia - Franţa de la CM 2006 în Germania, cînd fundaşul lui Inter l-a provocat pe starul francez şi acesta din urmă, care deschisese scorul, l-a lovit şi a fost eliminat. Franţa a pierdut titlul la loviturile de departajare, la finalul prelungirilor scorul fiind egal (1-1), cu golul italian semnat de Materazzi!Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (2)

 •  01 Martie 2010, 19:53

Dar te-ai gandit Zizou daca Materezzi iti asteapta tie scuzele ? Sau daca pe mine de exemplu (si ca mine mai sunt o gramada) ma intereseaza ? :) Ai fost un jucator sclipitor, dar toata cariera ti-ai lovit adversarii fara minge. Ca si Nastase, talent cu carul, caracter 0.

 •  01 Martie 2010, 17:19

foarte bine a facut, trebuia sa-i mai dea unul

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1