INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZIDANE NU-L IARTĂ PE ITALIAN

"Mai bine mor decît să-i cer scuze lui Materazzi"

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Au trecut aproape patru ani de la celebrul incident din finala Mondialului 2006, dar Zidane şi Materazzi nu s-au împăcat! "Niciodată n-o să-i cer scuze. Nici mort! Sigur, mi-a părut rău de reacţie. Dar dacă aş face asta, n-ar însemna decît să admit că a fost normal ceea ce a făcut el şi eu nu sînt de acord", a declarat Zizou, într-un interviu acordat pentru ziarul spaniol El Pais.


"În teren se întîmplă multe lucruri, dar n-am suportat de data aceea. Nu e o scuză, însă mama mea era bolnavă şi internată în spital. Lumea nu ştia că treceam printr-un moment greu. De mai multe ori mi-a insultat mama şi m-am abţinut să nu-i răspund. Doar pînă la un punct. Dacă ar fi fost Kaka, un băiat normal, bine crescut, i-aş fi cerut scuze. Dar aceluia... Cer scuze fotbalului, fanilor, echipei, dar lui nu pot... Mi-aş pierde onoarea şi mai bine mor", şi-a argumentat poziţia Zidane.


Capul în piept aplicat de Zidane lui Materazzi s-a petrecut în finala Italia - Franţa de la CM 2006 în Germania, cînd fundaşul lui Inter l-a provocat pe starul francez şi acesta din urmă, care deschisese scorul, l-a lovit şi a fost eliminat. Franţa a pierdut titlul la loviturile de departajare, la finalul prelungirilor scorul fiind egal (1-1), cu golul italian semnat de Materazzi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  01 Martie 2010, 19:53

Dar te-ai gandit Zizou daca Materezzi iti asteapta tie scuzele ? Sau daca pe mine de exemplu (si ca mine mai sunt o gramada) ma intereseaza ? :) Ai fost un jucator sclipitor, dar toata cariera ti-ai lovit adversarii fara minge. Ca si Nastase, talent cu carul, caracter 0.

 •  01 Martie 2010, 17:19

foarte bine a facut, trebuia sa-i mai dea unul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează