INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DFB POKAL

Mai ceva ca-n România » FOTO INCREDIBIL! Ce a pățit autocarul Borussiei Dortmund :D

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 20:14

Borussia Dortmund joacă în această seară în sferturile de finală ale Cupei Germaniei contra formației de liga a treia Sportfreunde Lotte, iar deplasarea a fost o provocare pentru galben-negri.

Distanța dintre orașele celor două echipe este mai mică de 100 de kilometri, astfel că formația antrenată de Thomas Tuchel a făcut deplasarea cu autocarul.

În apropiere de stadionul lui Lotte, autocarul Borussiei a rămas blocat și a fost nevoie de intrevenția unui tractor pentru ca autoturismul să poată fi deplasat, după cum arată imagini publicate de jurnaliștii germani pe Twitter.

Sportfreunde Lotte  a fost revelația acestui sezon în Cupa Germaniei, reușind să elimine până în sferturile de finală Werder Bremen (2-1), Bayer Leverkusen (3-2) și TSV Munchen 1860 (2-0).

Partida dintre Lotte și Dortmund era programată să se dispute în această seară, de la ora 21:45, însă a fost amânată din cauza ninsorii puternice.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gumbo
gumbo  •  28 Februarie 2017, 22:00

autoturismul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează