INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Mai poate fi oprită Liverpool? Cotă 50 pentru o victorie cu Wolverhampton

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 00:00

Wolverhampton și Liverpool se vor întâlni joi, de la ora 22:00, contând pentru etapa a 24-a din Premier League. 

Wolves e una dintre surprizele din Premier League, ocupând locul 6 după ce s-a trecut deja de jumătatea sezonului. Echipa lui Espirito Santo s-a descurcat excelent, mai ales pe teren propriu, unde a pierdut numai 3 partide în toate competițiile. 

De partea cealaltă, Liverpool pare deja scăpată în campioană, având un avans de 16 puncte față de urmăritoare! „Cormoranii” vin după un parcurs formidabil: 13 victorii în ultimele 14 meciuri! Singurul pas greșit, 0-5 cu Aston Villa, partidă pe care au abordat cu echipa a doua și fără Klopp pe bancă. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 50 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!)

  • Liverpool domină autoritar campionat, 21 de victorii și un egal în primele 22 de meciuri jucate; 
  • Wolves n-a marcat în patru dintre cele șase confruntări de pe teren propriu cu Liverpool; 
  • Wolverhampton a pierdut un singur meci acasă în ultimele 4 luni, 1-2 cu Tottenham; 
  • 18 meciuri consecutive fără înfrângere în deplasare are Liverpool în campionat. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 50, în loc de 1.62. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sandi
sandi  •  22 Ianuarie 2020, 07:16

Nu pot fi verificate conditiile ofertei asa cum scrie in finalul articolului.......nasol

Vezi toate comentariile (1)
Comentează