INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Mai puternic decât cancerul » Russ a jucat tot barajul cu Nurnberg deși a fost depistat cu o tumoare

Russ și-a luat copiii în brațe și apoi a mers să le mulțumească fanilor pentru susținere // FOTO Reuters
Russ și-a luat copiii în brațe și apoi a mers să le mulțumească fanilor pentru susținere // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2016 00:00

Căpitanul lui Eintracht, Russ, a jucat joi barajul cu Nurnberg deși tocmai i se comunicase că are o tumoare la testicule.

"Luptă și câștigă, Marco!". Cu asemenea bannere l-au întâmpinat suporterii lui Eintracht pe Marco Russ, joi seară, înaintea primei manșe a barajului de retrogradare/promovare în Bundesliga cu FC Nurnberg (1-1).

Căpitanul Frankfurtului, 30 de ani, insistase să joace, deși abia aflase că are cancer la testicule și va fi operat marți! N-a făcut o partidă mare. Și cum se întâmplă adesea, când o nenorocire atrage după sine o alta, și-a dat și autogol (43).

Unul care i-a transformat pe Laszlo Sepsi (90 de minute pe gazon) și pe colegii săi de la Nurnberg (D2/locul 3) în favoriți înaintea returului de luni, din Bavaria.

Deși Eintracht, locul 16 sezonul trecut, tremură acum pentru rămânerea în Bundesliga, reacția fanilor a fost din nou de nota 10. După fluierul final l-au aplaudat pe Russ la scenă deschisă. Semn că bătălia pentru viață are prioritate.

"O înscenare!"

Știrea că Russ are cancer testicular, picată chiar înaintea meciului, l-a făcut pe antrenorul oaspeților, Weiler, să afirme că-i "o înscenare!". Și portarul lui Nurnberg, Schaefer, a șocat: "Dacă Russ e într-adevăr foarte bolnav n-are ce căuta pe teren. Mi s-a părut comic să anunți așa ceva chiar înaintea meciului". Ulterior, goalkeeperul și-a cerut însă scuze.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează