INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mai rău decât Becali » Un controversat milionar a cumpărat o echipă din Anglia, a adus 15 jucători, a dat afară antrenorul și s-a numit pe el principal. Totul într-o singură zi!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 15:19

Milionarul Glenn Tamplin, 47 de ani, cunoscut pentru stilul controversat, a făcut o adevărată revoluție la clubul Romford, din Isthmian League North Division, a 8-a ligă din Anglia. 

În doar 24 de ore, Tamplin a reușit performanța de a-l depăși pe Gigi Becali! A investit 3,5 milioane de euro în 15 transferuri, a dat afară antrenorul și s-a numit pe el principal. Totul într-o zi! Iar milionarul anunță că la finalul sezonului vrea să promoveze cu noua sa formație. 

„Vreau să construiesc un stadion și să ajungem în fotbalul profesionist”, a fost mesajul lui Tamplin. Nici majoretele nu au scăpat de milionar. Acesta a decis să scape de fetele de la „The Ricays”, angajate recent, spunând că îi distrag pe jucători. 

Mai rău decât Becali » Un controversat milionar a cumpărat o echipă din Anglia, a adus 15 jucători, a dat afară antrenorul și s-a numit pe el principal. Totul într-o singură zi!

În acest moment, echipa e pe ultimul loc, 20, cu 5 puncte în 11 meciuri. 

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic, mesaj arogant la despărțirea de LA Galaxy: „L-ați vrut pe Zlatan, vi l-am dat pe Zlatan! Acum, înapoi la meciurile de baseball”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
nealiniatul
nealiniatul  •  15 Noiembrie 2019, 07:27

Omul ala a investit o gramada de bani in clubul ala. La noi, multe echipe de prima divizie, nu au banii aia. Am vazut o multime de oameni cu bani, vezi cazul Penescu, care au pierdut tot din cauza fotbalului. In mare majoritate, au fost sapati de fosti "fotbalisti" fara caracter .Ramine de vazut ce o sa faca omul asta. Stiinta acestui joc nu este neaparat la fostii jucatori. Ei au reusit , in general, pentru ca au avut calitati fizice native mai bune.

ares321
ares321  •  14 Noiembrie 2019, 16:59

Ala le face in liga a opta, la noi e posibil in prima liga. Ireal in ce tara traim.

alegsandru
alegsandru  •  14 Noiembrie 2019, 16:09

Mai rau decat a fi sageata lui Coldea nu se poate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează