INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mai scump decît Zidane! » Luis Suarez va evolua în Spania din sezonul următor: suma uriaşă pe care Barcelona o dă pentru el

Luis Suarez va lipsi patru luni de pe teren în urma unei suspendări
Luis Suarez va lipsi patru luni de pe teren în urma unei suspendări

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 22:42

Catalanii trebuie să renunţe la Alexis Sanchez pentru finalizarea transferului şi cumpără un atacant de care nu se pot folosi patru luni.

Barcelona a bătut palma cu Liverpool pentru transferul lui Luis Suarez, după ce FIFA l-a declarat pe uruguayan apt pentru o mutare. Catalanii s-au înţeles vineri noapte cu Liverpool pentru 80 de milioane euro, anunţa presa spaniolă. Suarez devine astfel cel mai scump transfer din istoria clubului, depăşind suma cheltuită de catalani pe Ibrahimovici în 2009, 69 de milioane €!

Nu are voie să se antreneze!
După ce Claudio Sulser, şeful Comisiei de Disciplină a FIFA, a lăsat să se-nţeleagă că atacantul se poate transfera şi antrena alături de colegi, oficialii au revenit la poziţia iniţială privind suspendarea de 4 luni: "Sulser s-a referit la faptul că jucătorul poate efectua testele medicale şi a explicat clar că nu poate susţine nici un fel de activitate fotbalistică", au explicat aceştia printr-o postare oficială.

Sanchez la Liverpool?
Pentru a reuşi să achite întreaga sumă, Barcelona urgentează transferul lui Alexis Sanchez. Atacantul chilian e ofertat de Juventus şi Arsenal, dar nu ar fi exclus ca acesta să ajungă chiar în curtea "cormoranilor". Suma finală poate depinde şi de mutarea lui Sanchez, varianta ca Liverpool să accepte un schimb între cei doi şi 30 milioane € rămînînd în picioare, explică jurnaliştii de la Mirror.

"Face o greşeală imensă!"
Paul Scholes, fost internaţional englez, îl sfătuieşte pe atacantul lui Liverpool să refuze oferta Barcelonei: "Face o greşeală imensă dacă semnează. Nu pot să-l văd jucînd în aceeaşi echipă cu Messi, nu cred că argentinianul o să-l «accepte»! E greu să introduci un jucător cu temperamentul şi stilul lui Suarez într-un mecanism ca al Barcei. Cred că Real Madrid i s-ar potrivi perfect!"

Cine va fi noul poster-boy?
Jurnaliştii de la goal.com au iniţiat ieri şi o dezbatere: cine va fi noul simbol, "poster-boy" al Premier League? Aceştia remarcă plecările, în ultimele sezoane, ale unor superstaruri spre La Liga, precum Cristiano Ronaldo, Gareth Bale sau Luis Suarez. Astfel, aceştia îl plasează pe primul loc pe Eden Hazard, de la Chelsea. Un fotbalist care l-a întrecut pe uruguayan, în ultimul sezon, la mai multe capitole, precum acurateţea şuturilor, a paselor, şanse create sau driblinguri.

69 de goluri a înscris Suarez pentru "cormorani" din 2011

624835-caseta-transferuri.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
madskills
madskills  •  07 Iulie 2014, 08:37

Lui Suarez i-a fost redusa pedeapsa. 2 luni o sa lipseasca si mai ales are voie sa se antreneze (ceea ce e si normal). Dar de, pentru voi stirea asta cu reducerea pedepsei nu conteaza. Pentru voi e importanta suma si atat. Oricum, un transfer de-a dreptul cretin, numai de Suarez nu avea Barcelona nevoie, cand apararea este pur si simplu penibila. In loc sa cumpere 2 fundasi de top, ei cumpara atacanti, desi ii au in lot si pe Pedro, Tello sau Deulofeu, chiar daca ultimul nu e tocmai varf. Parca vad ca il vand pe Tello si asta in 2 ani o sa ajunga super atacant daca i se da sansa in prima echipa apoi platesc ca prostii zeci de milioane sa-l recupereze.

sakazuke
sakazuke  •  06 Iulie 2014, 18:58

cel mai scump din istoria barcei este pana acum neymar.....clubul a recunoscut ,,oficial" 89 M ,si inca nu este suma definitiva .

costacurta
costacurta  •  06 Iulie 2014, 15:18

Va fi o mare tzeapa pentru Barca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează